SEKS, NOVAC, DAVIDOVAC! Navijači Zvezde oduševljeni Pink Panterom iz Železnika! (VIDEO)

Delije su dobile novog miljenika posle meča sa Žalgirisom

  • 4
Foto: kkcrvenazvezda.com

Zvezda je rođena! Dejan Davidovac je odigrao partiju karijere u dresu Zvezde i faktički je sam srušio Žalgiris, koji je ove sezone najprijatnije iznenađenje Evrolige.

Crveno-beli su ovom pobedom došli do novog trojumfa u najjačem evropskom takmičenju i sada su samo na pobedu od TOP 8 faze.

Junak Pionira bio je 22-godišnji košarkaš, koji je ove sezone prebačen u prvi tim iz FMP-a. U ključnim momentima, kada se lomio rezultat i kada je bio egal, pogodio je neverovatne trojke, kao da ima 10 sezona u Evroligi, a ne da mu je ovo tek prva.

Navijači zvezde oduševljeni su košarkašem, koji sa visinom 203 cm i dugim rasponom ruku podseća konstitucijom na crtani lik - Pink Pantera, što je bio i nadimak legendarnog Tonija Kukoča upravo zbog konstitucije.

Odmah su se na društvenim mrežama oglasili i navijači Zvezde, koji su oduševljeni i u Tvitovima euforično smišljaju fore o Davidovcu, koji očigledno postaje njihov novi miljenik.

Seks, novac, Davidovac - je jedna od glavnih fora, po ugledu na čuvenu ''Seks, droga, Bodiroga'', sa kojim takođe neki porede košarkaša Zvezde koji je hladnokrvno rešio meč protiv Žalgirisa.

Pogledajte i šta sve navijači Zvezde pišu na društvenim mrežama:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA