≫ 

Grobari naoružani noževima i bejzbol palicama pokušali da uđu u Pionir: Spremali se da izazovu haos na utakmici!

Grupa od oko 50 navijača Partizana iz Kruševca zaustavljena je neposredno pred Pionir i vraćena na naplatnu rampu od strane policije

  • 62

Kako saznaje Telegraf, sat vremena pre početka utakmice između Partizana i Mega Leksa policija je zaustavila pun autobus navijača crno-belih koji su došli iz Kruševca. Bili su naoružani noževima, bejzbol palicama i pod dejstvom alkohola.

Organi reda zaustavili su ih u Ruzveltovoj ulici, a sumnja se da su želeli da izazovu veće nerede u Hali Pionir, gde se od 19 časova igra utakmice između Partizana i Mege.

U autobusu je bilo 50 navijača Partizana iz Kruševca, koji su ispraćeni do naplatne rampe i vraćeni za Kruševac, odakle su i došli.

Podsetimo, oko 17 časova je policija i na Novom Beogradu zaustavila veću grupu Grobara i deo oko železničke stanice je bio pod opsadom. Tom prilikom uhapšen je jedan navijač kod koga je pronađena pirotehnika.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    4. februar 2018 | 19:13

    Да нису бесни што опет нису у ф4? Што су опет испод црте? Циркус је то леп...

  • Grobari Istok

    4. februar 2018 | 19:15

    Valjda vam je svima jasno da tu nozeva I palica nije bilo jer da jeste bili bi pohapseni

  • Laki Bargro

    4. februar 2018 | 19:14

    Ovo nije tacno, nego su krenuli na pravu stranu, ali znackatrazima to neodgovara. E sada vidite za koga rade janjicari. Svi na istok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA