Gde je nestala publika Zvezde u Evroligi za godinu dana? Prošli put je na Feneru goreo Pionir (VIDEO)

Pre samo godinu dana na meču Zvezde i Fenerbahčea goreo je Pionir, a ovoga puta je hala bila poluprazna iako je došao šampion Evrope

  • 54
Kuzmić blokira Juda pred krcatim Pionirom za pobedu Zvezde nad Fenerom; Foto: Marko Todorović

Šampion Evrolige, ma kako se on zvao, nikad lakše nije došao do pobede kao što je to Fenerbahče u četvrtak uveče u polupraznom "Pioniru" protiv srpskog i ABA prvaka Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige - 80:63 (22:17, 18:14, 25:10, 15:22)

Međutim, više od poraza boli malobrojna poseta publike u Pioniru, jer za razliku od prošle godine kada je došao Fenerbahče, sada je prema zvaničnim podacima bilo 4.849 navijača.

Prošle godine hala je bila puna, a više od 7000 navijača pomoglo je Zvezdi da sruši budućeg šampiona Evrope.

Pogledajte video:

Dobro, mora se uzeti u obzir da i najvatreniji navijači Delije bojkotuju utakmice zbog Alena Omića, ali to je prilika za one koji teško dolaze do karte zbog velike potražnje da sada gledaju Zvezdu. Međutim i oni su zakazali.

Izgleda da su ljudi u našoj zemlji suviše razmaženi i da ne vole sport već vole pobede. Kada se pobeđuje tada dolaze svi. Da je Zvezda pobedila Panatinaikos u utorak, Pionir bi bio verovatno bio krcat jer bi ponovo rasla euforija kao i šanse da se Zvezda dokopa TOP 8, a samim tim i osećaj pripadnosti ekipi koja pobeđuje.

Ovako, kad se gubi, niko, osim onih najvernijih ne želi da dolazi.

Takođe, meč protiv Fenerbahčea bila je prilika za navijače Zvezde da pozdrave svoje nekadašnje miljenike - Marka Gudurića i Nikolu Kalinića. Međutim, osim njih 4.849, ostali su zakazali.

Pogledajte kako je bilo na ovom meču u četvrtak:

Daljinac

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    23. mart 2018 | 23:38

    Teška srca moram da priznam ali 50%Zvezdinih navijača je iz nekakvog interesa dolazi na utakmice. Grobarima ne smetaju ni muslimani ni hrvati u ekipi njima ne smeta ni podjela međju njima niti im smeta loša ekipa koja igra očajno oni su tu, nesmeta im ni nepozeljno rukovodstvo njima je klub samo bitan. Sram neka vas je navijači iz interesa , ali možda je to i bolje tako nema ni kazni a grobarima svaka čast.

  • Milan Pfc

    23. mart 2018 | 19:45

    Jednostavno na silu prate kosarku, nije to kosarkaska publika.

  • Ja

    23. mart 2018 | 19:26

    Moze ko sta hoce da prica, ali ovo je ocigledna razlika izmedju delija i grobara.. Islo partizanu u kosarci dobro ili lose grobari su uvek tu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA