≫ 

Lebron krvario kao posle boks meča: Indijana uništila Kavse za 7. meč, Kokoškov i Juta izbacili Vestbruka! (VIDEO)

Još jedno adrenalinsko NBA veče!

  • 0

Indijana Pejsersi deklasirali su Klivlend sa 121:87 i izborili sedmi meč prve runde plej-ofa na Istoku!

Ovaj put je šou Lebronu Džejmsu ukrao Viktor Oladipo sa svojim prvim plej-of tripl-dablom ,imao je 28 poena, 13 skokova i 10 asistencija, pa će odluka pasti u noći između nedelje i ponedeljak, Klivlend će biti domaćin.

Pred svojim navijačima je ovaj put Indijana igrala kao u transu, do poluvremena su potpuno preuzeli kontrolu ritma i gazili do dvocifrene prednosti, zatim i ubedljive razlike.

Lebron Džejms je samo držao Kavse sa 22 poena, sedam asistencija i pet skokova, a jedan duel je za njega posebno bio bolan i krvav, kada je u duelu sa Jangom stradala arkada.

Bilo je to u finišu druge deonice, do kraja je igrao Lebron sa flasterom, a samo su mu pomogli rezervisti Grin sa 13 i Hud sa 12 poena.

Toronto je dobio seriju protiv Vašingtona sa 4-2, u poslednjem meču bilo je 102:92, a najdominatniji u Reptorsima bio je Louri sa 24 poena, šest skokova i šest asistencija.

Ipak, najefikasniji igrač dolazi iz redova Vašingtona, Bredli Bil je zabeležio 32 poena.

Iz takmičenja je izbačena i Oklahoma sa 4-2, Juta je sada trijumfovala sa 96:91, iako je Vestbruk ubacio čak 46 poena!

Imao je Rasel i 10 skokova uz pet asistencija, ali je Mičel bio adut Jute sa 38 poena, Fejvors je dodao 13, Gober 12 uz 13 skokova.

Uspeh slavi i naš Igor Kokoškov, asistent u Juti, koja će igrati protiv Hjustona, Toronto čeka pobednike duela Klivlend - Indijana.

Lebron Džejms BOG KOŠARKE: Spektakularna trojka u poslednjoj sekundi protiv Indijane u pretprošlom meču

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA