Delije pevale pesmu Baje Malog Knindže, a zatim su pretili simpatizerima zbog zviždanja Olimpijakosu (VIDEO)

Najvatrenije pristalice Zvezde nisu zaboravile ni Ratka Mladića

  • 11

Uz skandiranje Ratku Mladiću, Delije su počele drugo poluvreme meča između Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Zatim su najvatrenije pristalice crveno-belih počele da pevaju pesmu baje Malog Knindže - Ne volim te Alija, da bi ponovo ušli u ''rat'' sa simpatizerima.

>>> SUKOB U PIONIRU: Delije brutalno vređale Omića, simpatizeri Zvezde im zviždali (FOTO) (VIDEO)

>>> Rat Zvezdinih simpatizera i Delija, u momentu kada je Omić ušao na parket (VIDEO)

Razlog je bio zviždanje Olimpijakosu od strane simpatizerima, što Delije definitivno ne žele zbog bratskih odnosa.

Podsetimo, oni su se već ''sukobili'' tokom meča zbog Alena Omića.

VIDEO: Delije brutalno izvređale Alena Omića.

VIDEO: Pogledajte rat simpatizera i Delija zbog Omića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin

    26. januar 2018 | 22:16

    Bio sam na utakmici , skandirao ono čuveno '' Zvezda,Zvezda..'',nikada ne pevam one smorne pesmice,podržavam klub ,za koji navijam 50 godina, i naravno da prihvatam svakog našeg igrača.Naravno da ću zviždati svakom klubu protiv koga igramo ....nemam nikakve '' braće'' , ovi mi nisu bili to ni onih godina kada se ovi bezmogovići nisu ni rodili.Nećete da dolazite ? Sjajno , manje će da smrdi .

  • Wien

    26. januar 2018 | 21:52

    Nisu to najvatrenije pristalice Zvezde...to su huligani koji samo misle da vole Zvezdu...Zvezda je iznad svih nas...i svi koji rade za napredak kluba i sve bolje rezultate su dobrodosli...svi koji ne igraju za isti cilj neka idu...

  • DELIJA LAZAREVAC

    26. januar 2018 | 21:32

    Ja obozavam zvezdu i ona mi je iznad svih ali nmg da shvatim dokle vise da se vracamo u te 90 i tu mrznju da sirimo.To je bio jedan rat iz kojih su samo zrtve ostale a niko nije dobio.Sem one trojice zbog kojih smo sad tu gde jesmo i bicemo jos ko zna koliko dugo nazalost.Vreme je da se okrenemo napred i da gledamo pravo..Ne prihvatamo omica zato sto je musliman ili hrvat pa da ga mrzimo.Onda nismo ni robija trebali da prihavtimo pre par godina kada je dosao za trenera trebali smo i njemu da zvizdimo.I ako nas je doveo 91 prve do sampiona evrope.Ali on je Hrvat ae da ga mrzimo..Nije fer pream decku daj te mu podrsku nek on nama donosi pobede i rezultate...a ne da gledamo ko je sta i odakle je..Ja zivim sa ujakom koji je oboleo od rata pshicki i bio je u Lazi do sada jedno 6 puta ratovao je za nasu drzavu od koje sad nema nista prima penziju od 12000 hiljada dinara i ima traume jos uvek.Video je mnogo gadne stvari i prosao sve i svasta tamo za 4 godine koliko je proveo kao dobrovojac..Da bi sad imao papir da je lud.Ako neko treba da ih mrzi ja trebam ali opet kazem u ratu nema pravil..I zato batalite se tih godina i dajte da volimo zvezdu i bodrimo ih a politiku da ne mesamo na tribine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA