≫ 

Dosad neviđena scena u Humskoj, ovog nema čak ni u Argentini: 3 frakcije Grobara pevaju različitu pesmu, Česi upotpunili ludnicu (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija na stadionu Partizana, kakva verovatno ni u svetu nije zabeležena

  • 47

Na utakmici između Partizana i Viktorije iz Plzenja imali smo priliku da prisustvujemo dosad neviđenoj situaciji na tribinama, kakva retko gde u svetu može da se vidi. Naime, u Humskoj smo u četvrtak uveče imali čak četiri različite navijačke grupe, a od toga su tri bile frakcije Grobara.

>>> Česi oduševljeni Grobarima, igrači Viktorije dobili aplauz Juga: Navijači Partizana poslali najlepšu sliku u Evropu (VIDEO)

Dosad nije bilo ništa neobično da se na stadionu Partizana čuju dve različite pesme Grobara, pošto su poslednjih godina navijači bili razjedinjeni i jedni su pružali timu podršku sa Juga, drugi sa Istoka. Sada je novim raskolom Juga došlo do ponovnog grupisanja navijača na Istoku, okupljenih oko nekoliko grupa koje su protiv aktuelnih vođa Juga.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Oni su sada zauzeli mesto na Istoku, pa su se odatle sklonili Zabranjeni, koji su prilikom primirja među Grobara pre nekoliko godina odlučili da ostanu dosledni i da se ne vraćaju na Jug. Takođe ne žele ni da se priključe ekipi koja je sada okupljena oko Miloša Radisavljevića Kimija, pa su odlučili da budu na severnoj tribini.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Zabranjeni su ponovo posle dužeg perioda istakli svoje zastave na ogradi. Uglavnom su pevali pesme o Ivanu Peroviću i Alenu Kostiću i povremeno su se oglašavali. Jug je pevao svoje, Istok svoje, Sever svoje, a i navijači Viktorije svoje.

Foto: Marko Jovanović

Tako smo u jednom momentu imali situaciju da slušamo čak četiri različite pesme na tribini, što nije bio slučaj nikada u Srbiji, a verovatno je retkost i u svetu. Pa čak i u Argentini, gde večito imamo sukobe među navijačima i različite frakcije na tribinama, teško da može da se očekuje da jedan tim ima tri različite frakcije svojih navijača i da svako peva svoju pesmu.

Foto: Marko Jovanović

Sve su upotpunili i navijači CSKA iz Moskve, koji su takođe bili na tribinama, i to sa svakom od različitih grobarskih frakcija.

VIDEO: Pogledajte kako su Grobari oduševili fudbalere Viktorije

VIDEO: Pogledajte kako su Grobari sa Juga navijali na početku utakmice

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Док

    16. februar 2018 | 12:53

    Ljudi, zna li neko kad ce biti i Grobari zapad, nema smisla da samo taj dio tribine nema svoje predstavnike... 😂😂😂

  • Milan

    16. februar 2018 | 14:22

    Najbolje su navijali grobari sever 😂

  • NBGD JBT!

    16. februar 2018 | 12:51

    Hahahahah sa vama uvek neka komedija... Ne znaju jadni više ko je sa kim i ko gde treba da bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA