≫ 

Ovo je pravo lice navijača Zvezde: Crveno-beli dali krv na Marakani! (VIDEO)

Humanitarna akcija prikupljanja krvi privukla je veliki broj ljudi

  • 2

Navijači Crvene zvezde po 14. put učestvovali su u humanitarnoj akciji "Crveno-bela krv" koja za cilj ima prikupljanje što više jedinica krvi kako bi se pomoglo onima kojima je to najneophodnije. 

>>>Zašto su naredne dve utakmice Zvezdi ključne za titulu i da li Partizan može da je stigne uz lakši raspored?

Akcija je započela još 2012. godine, a portparol Košarkaškog kluba Crvena zvezda Igor Vujčin istakao je za emisiju "Naša linija života",  da akcije ovog tipa uvek treba podržati u što većem broju.

- Ovakve akciju su jako važne jer znamo da je uvek nestašica krvi. Ovo je jako bitno naročito za letnje periode i jako mi je drago što fudbalski i košarkaški klub prednjače u tim akscijama.

- Mi smo zajednički pokušavali da dođemo i do "Tone krvi" u istoimenoj akciji što je zaista vrhunski poduhvat. Ove akcije ćemo kao klub uvek podržavati - istakao je Vujčin i dodao da ovakvi postupci prikazuju navijače u pravom svetlu:

- Naravno da sam ponosan. Ovo su akcije koje pokazuju pravo lice navijača Crvene zvezde. Imamo dosta tih nekih tamnih, mračnih priča i dosta spinovanja, ali pogledajte ovo...Svake godine navijači Zvezde prednjače u davanju krvi i meni je to dosta - zaključio je on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antifriz

    17. mart 2018 | 10:24

    Treba uvesti u znase klubove najmaje 2 puta godisnje da bude akcija davanja krv da bar bude neke koristi od naseg fudbala.

  • Pedja

    17. mart 2018 | 19:30

    Svaka čast. Pozdrav od grobara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA