Delije stigle na Marakanu sa transparentom za Bunju, a onda su uradile važnu stvar za budućnost kluba (FOTO)

I najmlađi pripadnici organizovane navijačke grupe Zvezde svesni su koliko je članstvo bitno

  • 3

Crvena zvezda se oprostila od svog bivšeg igrača i kapitena, Gorana Bunjevčevića, a u njegovu čast upriličena je komemoracija na Marakani, gde su govorili njegovi saigrači, prijatelji i čelnici kluba.

>>> Deki Stanković se emotivno oprostio od Bunje: Plakali smo zajedno one noći na kiši zbog Ekerena, plačemo i sada svi zajedno! (VIDEO)

Od Bunje, koji je preminuo u 46. godini života, oprostili su se i navijači. Mlađe Delije su na stadion došle sa transparentom Bunja kapiten, uz godinu njegovog rođenja i smrti.

Posle toga, najmlađi pripadnici organizovane grupe Zvezdinih navijača je želela da pošalje poruku ostalima kojima su crveno-bele boje u srcu.

Čekalo se u redu za učlanjenje u klub; Foto: crvenazvezdafk.com
Popunjavanje formulara za članstvo Crvene zvezde; Foto: crvenazvezdafk.com

Oni su se grupno učlanili u Zvezdu i pokazali svima ostalima šta je pravi putokaz za stabilnost kluba i koliko je institucija članstva bitna da Zvezda napravi iskorak i postane još moćnija na evropskom nivou.

Navijači Zvezde u redu za članstvo; Foto: crvenazvezdafk.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wbe

    1. jul 2018 | 00:40

    Bravooo

  • Zoran

    1. jul 2018 | 09:56

    Za ovo samo jedno bravo. Ali momci džaba sve ako klub kao i do sada bude plaćao deset puta veće kazne zbog vašeg ponašanja. Zato budimo pravi navijači da klub ima koristi od nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA