Proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju: Huligani kamenovali kuću hrvatskog golmana

Mirko Alilović se nije proslavio protiv Francuza što je izazvalo bes navijača

  • 8

Rukometna reprezentacija Hrvatske pretendovala je na najviši stepenik pobedničkog postolja na Evropskom prvenstvu koje se održava u njihovoj zemlji, ali su ostali bez polufinala i prilike da se bore za medalju.

"Kockasti" su zaustavljeni u drugom krugu, a poraz od Francuske teško je pao kompletnoj tamošnjoj javnosti. Iako je najviše "otrovnih strelica" upućeno ka selektoru Linu Červaru, besni navijači su pronašli i drugog "krivca".

Mirko Alilović je u meču sa Francuskom imao svega sedam odbrana što je navelo huligane da mu pošalju "poruku" o tome šta misle o njegovom nastupu u odlučujućoj utakmici za plasman među četiri najbolje ekipe Starog kontinenta.

Naime, grupa huligana je kamenovala Alilovićevu kuću na Rabu i tom prilikom su razbili prozore, oštetili krov kuće i prozrokovali veliku štetu, što je na društvenim mrežama potvrdila i Mirkova supruga Iva koja je poslala i oštru poruku.

- Proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju! Ovo mu je poslednji put - rekla je Iva Alilović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    25. januar 2018 | 18:18

    Sta bi onda mi nasima trebali da radimo :/ to nije resenje

  • ja

    25. januar 2018 | 18:11

    do jučer niste znali šta je tenis,do prekjučer rukomet... ili ak kažete fudbal,onda hendbal lajte da ste bolji zbog zvezdinog trofeja u nogometu,onda ste miljama u košarci i vaterpolu naspram hrvata. janica vas sama dere u oi i zoi srbijaaa

  • ☆☆☆

    25. januar 2018 | 18:35

    Civilizacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA