Transfer bomba u Nišu: Stigao igrač PSŽ-a! (FOTO)

Želeo je da sarađuje sa našim legendarnim trenerom i zbog toga se iz Pariza seli u Niš

  • 3

Rukometni klub Železničar iz Niša krenuo je u ambiciozan projekat samim tim što je na mesto trenera postavio Veselina Vujovića. Legendarni trener je već počeo da kroji tim po svojoj meri, a dokaz ambicija Železničara su pojačanja koja su stigla u klub.

Dolaskom Vujovića na mesto trenera, Železničar postaje magnet i za mnogo jače igrače, koji žele da sarađuju sa legendarnim trenerom.

Na samom startu priprema za novu sezonu Železničar je završio veliki posao kada su u pitanju pojačanja. Doveden je igrač PSŽ-a Jovo Damjanović, 21-godišnji crnogorski pivot visok 199 centimetara.

Uz njega, Nišlije je pojačao i iskusni golman Danijel Dupjačanec, nekadašnji čuvar mreže Metalugra, koji je prošle godine bio član poljskog Azotija.

- Velika stvar za srpski rukomet, jer ne pamti se da je u neki naš klub došao rukometaš Pari Sen Žermena. Jovo je stigao isključivo zbog želje da radi sa Veselinom Vujovićem, potpisaće dvogodišnji ugovor i upotpuniće triling vrhunskih pivotmena, budući da je to pozicija na kojoj Vuja posebno insistira.

- Iza Danijela je sitna povreda, ukoliko sve na pripremama protekne kako treba, i on će potpisati ugovor i doneti dragoceno iskustvo našoj ekipi - istakao je Ivan Šmigić, direktor Železničara.

VIDEO: Darko Stošić spreman da ispiše istoriju u UFC organizaciji!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA