≫ 

Matić se sam tukao sa celom klupom Kostarike! Objasnio je zašto je to uradio: Nismo ni mi tako slabi kao što neki misle! (VIDEO)

Aleksandar Kolarov je bombom u 56. minutu rešio meč protiv Kostarike u 1. kolu Grupe E

  • 44

Srpska reprezentacija je fenomenalno otvorila Svetsko prvenstvo i pobedila je na startu Mundijala Kostariku sa 1:0. Gol Aleksandra Kolarova je presudio utakmicu, a moglo je da bude i ubedljivije, da su naši igrači iskoristili nekoliko šansi koje su stvorili kasnije.

I Nemanja Matić je saglasan sa tim da je naš tim odigrao sjajnu utakmicu i da je mogao ubedljivije da slavi, a prokomentarisao je i situaciju u završnici utakmice, kada je ušao u sukob sa čitavom klupom Kostarike.

VIDEO: Beogradski sindikat sa video bima u Samari poželeo sreću Orlovima

- Odigrali smo odličnu utakmicu, obradovali smo naciju. Mogao je rezultat da bude i ubedljiviji, ali sjajno smo otvorili prvenstvo. Ne znam ko je očekivao laku utakmicu, ovde su najbolje ekipe na Mundijalu, mi sigurno nismo očekivali - rekao je Matić, koji je prokomentarisao i koškanje sa Kostarikancima.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

- Nismo naseli, nismo dozvolili da nas isprovociraju, znali smo da će pokušati da provociraju, oni su veliki fanatici, ali znali smo šta nas čeka, ovim smo pokazali da nismo ni mi tako slabi kao što neki misle - poručio je zamenik kapitena Srbije.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

VIDEO: Je*aćemo Navasa, dajte Brazil da se igramo: Grmljavina srpskih navijača po sunčanom danu u Samari! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA