≫ 

Minut ćutanja na argentinskoj televiziji nakon debakla od Hrvata! (VIDEO)

Nakon poraza od Hrvatske na argentinskoj televiziji održan je minut ćutnje!

  • 4

Dok se u Hrvatskim gradovima slavila pobeda protiv Argentine (3:0), Argentinci su poraz podneli teško, zbog toga su na televiziji TyC Sport održali minut ćutanja.

>>>Argentinci mogu da pakuju kofere: Hrvati imaju plan za Island koji nikako ne odgovara Gaučosima!

>>>Besni Argentinci gazili Hrvate na podu: Pojavio se snimak šokantne tuče navijača u hodniku stadiona posle utakmice! (VIDEO)

Argentinci su ovaj poraz shvatili preozbiljno, i minutom ćutnje pokazali nešto što se retko viđa u svetu sporta. Možda neko može da javi Argentincima da je ovo samo sport! Pobeda i poraz sastavni su deo sporta, ali neki to shvataju preozbiljno.

Pored novinara u studiju koji su bukvalno u programu "sahranili fudbal" ni reprezentativci Argentine nisu ostali ravnodušni, gotovo niko od igrača nije čestitao Vatrenima pobedu, a Mesi je samo odleteo u svlačionicu.

Sampaolija najviše krive za poraz Argentine i debakl Hrvatske, i to kako je loše predvodio tim jer Mesi nije bio u prvom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rj38

    22. jun 2018 | 14:53

    Bez komentara!

  • Ja

    22. jun 2018 | 16:09

    Trener kriv.Sta, branio je Mesiju da trci i da se bori za loptu.Ajte molim vas, krivi su igraci sto glume igrace i misle da ce lopta sama da udje u go.

  • %+%

    22. jun 2018 | 23:38

    To govori o "kulturi" jednog naroda. Bruka. Ja nikada više nebih igrao za reprezentaciju. Ljut sam i ja na naše alu to je fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA