≫ 

Velika sramota Japanaca: Prošli zahvaljujući "fer pleju", a zadnjih 10 minuta se dobacivali na svojoj polovini!

Dobili su drugo kolo ali su izgubili obraz, tako barem smatraju brojni navijači

  • 14

Fudbaleri Japana prošli su grupnu fazu Mundijala u Rusiji iako su izgubili meč 3. kola od Poljske sa 1:0 i uprkos istom broju bodova sa Senegalom. 

>>> Kolumbija i Japan prošli u osminu finala! Mažić ponovo bio na visini zadatka! Japanci odbijali da napadaju u finišu meča (FOTO)

Popularni Samuraji nastaviće takmičenje po grupama zahvaljujući fer-pleju. Naime, Japan i Senegal su imali identičnu gol-razliku, isti broj datih golova i nerešen rezultat u međusobnom skoru.

Presudilo je to što su "Samuraji" zaradili dva žuta kartona manje nego Afrikanci, koji će napustiti šampionat.

Ipak, fudbaleri zemlje "izlazećeg sunca" po mišljenju mnogih dobro su se osramotili jer su se poslednjih petnaestak minuta sa Poljskom ukvalno dobacivali na svojoj polovini terena bez želja da napadnu ili se brane, sve kako bi izbegli mogući žuti karton.

Ovakav način igre razesneo je brojne navijače:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    28. jun 2018 | 18:14

    Kakva bre sramota sta bre pisete, ljudi prosli dalje a vama je to sramota da nisu mozda trebali da rizikuju da prime jos koji gol pa da ispadnu,valjda je sramota ono sto su nasi prikazali.

  • Crnobradi

    28. jun 2018 | 18:18

    Mi bi smo sve dali da smo u takvoj poziciji ajde nemoj da se lazemo...cilj opravdava sredstvo a oni nista protiv pravila nisu uradili

  • 2+

    28. jun 2018 | 18:32

    Sramota je sto ja cekam 2+ tu utakmicu, a oni raspadi se dobacuju. Zelim im 5:0 da izgube sledecu, da nemaju priliku ni dva pasa da saatave!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA