≫ 

Fudbal je za muškarce, ne za klovnove! Selektor Meksika isprozivao Nejmara, a nije video podlo gaženje kom je bio izložen (VIDEO)

Nije selektor Meksika jedini kog nerviraju Nejmarove simulacije, ali je jednu situaciju ipak na ovom meču prevideo

  • 4

Selektor Meksika Huan Karlos Osorio osuo je paljbu po Nejmaru, koji je uspeo da ukrade vreme za Brazil kada je ležao zbog povrede.

On je rekao da je bilo sramno što su sudije dozvolile Nejmaru da se izležava u 72. minutu posle 1:0, kada je sam šutnuo loptu u aut kako bi legao.

Ipak, nije ni Meksikanac Migel Lajun bio cvećka, nagazio je članak Nejmaru dok je ovaj ležao, čime je samo pogoršao situaciju.

Naravno da je Nejmar malo pojačao utisak u svom stilu, a Lajun je i malo kasnije podigao Nejmara dok se vukao od aut linije do terena.

Selektor Osorio rekao je da je taj incident uspeo da pokvari dobar nalet Meksika dok se jurio pogodak za izjednačenje, iako nije hteo da spomene Nejmaru ime. Bilo je jasno na koga misli.

- Imali smo kontrolu meča, ali za mene je sramno da se toliko vremena gubi zbog jednog igrača. Izgubili smo četiri minuta zbog toga, to je jedna lekcija za decu koja igraju fudbalu. Ovo bi trebalo da bude igra muškaraca, a ne ljudi koji se ponašaju kao klovnovi.

Nejmar u standardnoj pozi Foto: Tanjug/AP

Nejmar je od početka Mundijala predmet ismevanja zbog pojačavanja utiska faulova nad njim, ali je imao pravo kada je u pitanju potez Lajuna.

- Stao je na moju nogu, to nije u redu, ne bi smeo to da radi. Govorili su mnogo, ali sada idu kući - rekao je Nejmar.

Osorio je kritikovao i italijanskog sudiju Đanluku Rokija, optuživši ga da je bio naklonjen Brazilu.

Zovite mi lekare... Foto: Tanjug/AP

- Potpuno je Brazil bio favorizovan. Mnogo je bilo intervencija sudije. Gledao sam ujednačen meč i Meksiko je dobro igrao, ali nismo bili efektivni u poslednjoj trećini terena - priznao je na kraju selektor da je bilo malo i sopstvene krivice.

VIDEO - Predstavljamo reprezentaciju Brazila u samo 2 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • salko

    2. jul 2018 | 22:08

    Suarez,Nejmar i Ronaldo prave takve grimase i tako teatralno padaju,da pomislis da im je nastavak karijere upitan.Onda ustanu i trce kao da se nista nije desilo.

  • Ja...RS

    2. jul 2018 | 21:00

    U najblazem slucaju sam pomislio da mu je noga polomljena koliko je jadikovao 😂😂😂

  • montenegringo

    2. jul 2018 | 22:30

    Kako ga podize momak ka casu viskija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA