Kolumbija je "najprljaviji" tim protiv kog sam igrao: Englez "osuo paljbu" po Južnoamerikancima

Džon Stouns bez dlake na jeziku o prethodnom rivalu

  • 10

Reprezentacija Engleske ponovo je u žiži, selekcija "tri lava" obradovala je naciju plasmanom u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Rusiji, ali apetiti sada rastu - Švedska je naredni rival, međutim potajno se priželjkuje finale.

>>> Monstruozne pretnje kolumbijskim fudbalerima, i to na godišnjicu smrti Eskobara: Baka i Uribe na meti potpunih bolesnika

U taboru Engleza, pak, još se sumira emotivna i fizička bura protiv Kolumbije i pobeda na penale, posle dramatičnih 120 minuta fudbala.

Defanzivac ekipe Gereta Sautgejta Džon Stouns pojavio u četvrtak pred novinarima, između ostalog govorio je upravo o meču sa Kolumbijcima, za koje je kazao da su "najprljaviji tim protiv kojeg je ikada igrao".

- Najbolje od svega je što smo ih pobedili u fudbalu, u igri - a to ih najviše boli - osvrnuo se na minuli duel Stouns, kome je, očigledno, veoma bilo stalo da se eliminišu Kolumbijci, ne samo zbog činjenice da pobeda donosi četvrtfinale.

- Oni su u avionu, na putu kući, a mi smo u sledećoj rundi - zadovoljno je konstatovao defanzivac Engleske.

Mnogo duela "na ivici" kartona viđeno je u meču Kolumbije i Engleske Foto: Tanjug/AP

Nastavio je o Kolumbijcima, ostavili su jak utisak na njega.

- Bila je to čudna utakmica. Oni su "najprljavija" ekipa protiv koje sam ikad igrao, u smislu šta su radili i kako su se ponašali sve vreme: kako su reagovali kod našeg penala kada su spopali sudiju, gurali ga, glavom udarali naše igrače što su svi videli, simulirali penal i još mnogo situacija koje su radili bez lopte, a koje nisam često viđao. Radili su neke stvari koje nećete često ni čuti da se rade na utakmici. Veoma važno sa naše strane je bilo to što smo ostali "hladnih glava" i nismo prihvatali njihovu "prljavu" igru. Držali smo se plana sve vreme i to je veliki kvalitet koji imamo. Nije bilo lako, ali smo prevazišli sve to na šta možemo biti ponosni.

Engleze u subotu očekuje četvrtfinalni sudar sa Šveđanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keti10

    6. jul 2018 | 11:50

    Ako je pravde Engleska će ispasti u četvrtfinalu. Totalno nezasluženo prošli u četvrtfinale. Panjine od igrača, debili od ljudi

  • Nennad

    6. jul 2018 | 06:44

    Englezi su najprljavija nacija koja je hodala planetom. Fudbal je manje bitna stvar.

  • hmmm

    6. jul 2018 | 03:19

    Ajd da neko drugi komentarise ko je prljav i ko je cist, ali Englezi??? Wauuuu really, englezi komentarisu ko je prljav! Alooo molim te cemu vise vodi ovaj svijet?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA