≫ 

"Auf Wiedersehen" Panceri: Nemci ubeđeni da Ozil više nikad neće igrati za reprezentaciju

Mediji u Nemačkoj ne veruju da će Ozil posle debakla u Rusiji nastaviti reprezentativnu karijeru

  • 5

Nemačka reprezentacija ostaje bez svog dugogodišnjeg veznog igrača Mesuta Ozila (29), sudeći prema nemačkim medijima, tačnije informaciji koju je "u etar" plasirao novinar nemačkog Skaj Sporta Mark Behrenbek. 

Navodno, Ozil je već doneo takvu odluku, a saopštiće je u narednim danima.

On je jedan od igrača koji se našao na najvećem udaru nemačkih navijača i pre nego što je usledio krah na Mundijalu, zbog sada već dobro poznate fotografije sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, koga smatra za svog predsednika.

Polako je gubio i poverenje kod Leva koji ga nije ni uvrstio u sastav za meč sa Švedskom, a nakon meča sa Meksikom umalo je ušao u klinč sa nekolicinom navijača.

Sve to, na kraju i debakl u Rusiji, doprinelo je da Ozil "digne ruke" od nacionalnog tima i posveti se klupskoj karijeri, sudeći prema poslednjim informacijama.

- Mislim da Ozil nema budućnost u nacionalnom timu - napisao je pomenuti novinar, sagledavajući čitavu situaciju oko Ozila.

- Ne zbog igara, već zbog okolnosti koje ga okružuju, i kritika. Mislim da će uskoro da se povuče. On je igrač koji se, znate to, brzo uznemiri, ne voli kritike, ne voli uopšte da priča. On već misli da mu je učinjena nepravda i to je najveći problem sa njim u ovom trenutku.

VIDEO Jurimo trideset! Da li je nemački navijač raskantao mašinu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    10. jul 2018 | 09:13

    To je u nemackim genima,kad pobedjuju onda su svi nemci,a kad gube onda se sete da im turci,arapi i crnci igraju za reprezentaciju,i normalno je da ce stranac uvek da bude kriv...

  • bballer

    10. jul 2018 | 10:05

    Nasli kome da okace neuspeh. A bio je medju boljim, napakovao je najvise dodavanja za šut na gol..i bio mnogo bolji od krosa. To ti je namcka 2018 jos uvek najveci rasisti.

  • Petar Frankfurt

    10. jul 2018 | 17:30

    Živim u Nemačkoj ali nisam nikad čuo da ih zovu Panceri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA