≫ 

Raste ljubav Grizmana i Urugvaja: Francuz dobio zvaničan poziv predsednika da poseti zemlju! (FOTO)

Prelepi gest francuskog fudbalera nakon finalnog meča na Mundijalu je naterao prvog čoveka Urugvaja da ga pozove u svoju zemlju

  • 4

Jedan od najzaslužnijih za osvajanje druge titule šampiona sveta u fudbalu reprezentacije Francuske, Antoan Grizman, dobio je specijalan poziv od predsednika Urugvaja, Tabare Vaskeza, da poseti ovu malu ali ponosnu južnoameričku državu krajem godine.

>>>Ovako je skovano francusko zlato: Pojavio se video Dešamovog govora na poluvremenu finala, samo jednom instrukcijom je objasnio ko je gazda na terenu (VIDEO)

Naime, nakon nedavnog osvajanja titule svetskih prvaka, Grizman koji ima puno urugvajskih prijatelja iz Atletiko Madrida, je odlučio da na konferenciji nakon završetka finalnog meča ogrne oko sebe zastavu Urugvaja.

 
Elle brille tellement 😍😍😍A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

- Želeo bih da mu se zahvalim na ovom gestu prilikom kojeg je nosio zastavu naše zemlje na konferenciji za novinare u Moskvi - napisao je predsednik Vaskez u zavničnom pismu.

Nakon što su urugvajski fudbaleri Djego Godin, Karlos Bueno i ostali pozvali Grizmana da poseti Urugvaj, predsednik ove zemlje se odlučio da lično uputi poziv zvezdu francuske reprezentacije.

- Bila bi mi velika čast da ga ugostim i lično mu se zahvalim - pisalo je takođe u pismu.

 
🇨🇵A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

>>>Grizman je junak Francuske, ali i Urugvaja posle ovog poteza koji se ne viđa baš često (VIDEO)

Vaskez se takođe zahvalio i predsedniku Francuske, Emanuelu Makronu, kao i francuskom narodu i svima koji su u vezi sa nacionalnim timom Trikolora, istakavši ujediniteljsku moć fudbala.

- Sa uverenjem da je fudbal sport koji ujedinjuje nacije na jedan veoma poseban kolektivni način, verujem da ćemo nastaviti sa ojačavanjem veze koja ujedinjuje Urugvaj i Francusku - zaključio je predsednik Vaskez.

VIDEO: Šampioni sveta stigli kući! Više od milion ljudi pozdravilo "galske petlove"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zat

    19. jul 2018 | 13:45

    Zamislite Rakitića (Krstajić mu je kao brat, tako on sam kaže) sa zastavom Srbije na konferenciji za štampu. Ne možete? Baš me čudi!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. jul 2018 | 13:40

    Ујединитељска моћ фудбала код народа који имају историју, а не комплексе. То не важи за ујке.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA