Upoznajte boginju Svetskog prvenstva: Orlovi se mole da ih pomiluje ruka ruske seks bombe (FOTO)

Ambasadorka Svetskog prvenstva bila je mis Rusije, obožava fudbal, a bila je i u vezi sa najboljim ruskim reprezentativcem

  • 7

Bliži se Mundijal u Rusiji, kada će oči celog sveta biti uprte ka najvećoj zemlji sveta. I pre toga će fudbalski fanatici gledati ka Moskvi, kada se 1. decembra u Kremlju bude održao žreb za grupe.

Još nije poznato koga će Rusi odabrati da izvlači kuglice, ali sigurno je da će domaćica ceremonije biti Viktorija Lopireva, koja je ambasadorka Svetskog prvenstva 2018. godine.

>>> Pojavile se kvote za osvajanje Mundijala: Nemci najveći favoriti, Hrvati u top 10, Srbija na granici prolaska grupe! (FOTO)

Nije isključeno i da upravo ona bude ta koja bi mogla da izvlači kuglice, jer je na nekoliko prethodnih žrebanja bila slična situacija da lepotice iz zemlje koja organizuje prvenstvo izvlače kugle i određuju žreb.

Viktorija Lopireva na otvaranju Mundijala; Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Srbi dobro pamte Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i tadašnji žreb, kada nas je Hajdi Klum poslala u ''grupu smrti'' sa Argentinom, Holandijom i Obalom Slonovače.

Kako smo kasnije prošli u duelu sa njima, dobro je poznato ljubiteljima fudbala u Srbiji. Tri utakmice i tri poraza, a Ilija Petković će se posebno sećati duela protiv Argentine kada su ga mnogi nakon poraza od 6:0 prozvali Ilija Šestković.

Viktorija Lopireva na žrebanju za Kup Konfederacija; Foto: Profimedia/TASS

Nadamo se da će jedna od najlepših Ruskinja biti milostivija prema Orlovima, ukoliko joj se dodeli uloga da izvlači kuglice.

Ona je inače bivša mis Rusije. Rođena je u Rostovu na Donu i navija upravo za Rostov. Bavi se manekenstvom, glumom, ali i novinarstvom kao TV voditeljka, a učestvovala je i u rijalitiju ''Survivor''.

Iako bi mnogi pomislili da je postavljena za promotera Mundijala samo zbog lepote i atraktivnog izgleda, ona izuzetno dobro poznaje fudbal. Često gleda utakmice širom Rusije, ali i Evrope.

Viktorija Lopireva i Fjodor Smolov na odmoru dok su bili u vezi; Foto: Profimedia/Look Press Agency

Takođe, bila je u vezi sa najboljim ruskim strelcem, Fjodorom Smolovim, koji je mogao mnogo toga da je nauči.

Pogledajte mnoge od njenih atraktivnih fotografija kojih ima pregršt na njenom Instagram profilu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZIVOJIN

    17. novembar 2017 | 20:56

    Ej narode moj volim ja moju sosu vise nego bilo sta. Ova nema ni mesa, nema ni sala.

  • stvarno?

    17. novembar 2017 | 16:31

    ovde bi mali misha polomio rebra. ja sam ipak za masnije.

  • No-Yes

    18. novembar 2017 | 10:22

    Ovo ce da ZULJA...😉😁😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA