Progovorila bivša devojka Luisa Hamiltona: Koristio me je samo za seks, preda mnom je tražio trojku sa drugim ženama (FOTO)

Portorikanka otkrila Hamiltonovu drugu stranu...

  • 31

Veronika Vale, bivša devojka Luisa Hamiltona, progovorila je o vremenu koje je provela sa šampionom Formule 1.

Atrakrivna manekenka iz Portorika bila je sa Hamiltonom u vezi samo tri meseca, ali očigledno je to bilo dovoljno za nju da izađe u javnost i otkrije neke tajne.

- Naglo je menjao raspoloženje. Bio je dobar, a onda bi dao otkaz pilotu privatnog aviona, jer je koristio njegov toalet. Jednom se izdrao na mene jer sam koristila pogrešan WC u njegovoj kući. Vikao je zašto sam bila u kupatilu pored kuhinje umesto onom u gostinskoj sobi, a onda me pitao i šta sam radila unutra - rekla je Veronika, a potom se osvrnula i na detalje vezane za seks:

- Ostavila sma ga, jer me je koristio samo za seks. Startovaome je preko Instagrama i potom je poslao privatni avion kako bih mu se pridružila na Barbadosu. Uplovili smo u romansu i jednom sam prisustvovala sceni kada je bivšu devojku Krisa Brauna pitao da li bi imala trojku s njim i još jednom devojkom. Odbila ga je.

U nastavku pogledajte Veronikine fotografije sa Instagrama:

 
A post shared by Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) on

 
A post shared by Swimwear @duaquaswim (@dam_vero) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    14. januar 2018 | 15:39

    A za što drugo da te koristi!!! Da nećeš kolač da mu mesiš

  • Miks

    14. januar 2018 | 14:47

    Pa vi žene ste carevi! Uletela u romantičnu vezu a dasa poslao avion po nju i ona dotrcala i ako ne zna nista o njemu. I sad kmeči. Piš

  • Crni

    14. januar 2018 | 14:46

    A sta bi drugo sa njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA