Neka Partizan na terenu dokaže da je favorit: Bivši igrač Zvezde najavio borbu sa crno-belima!

- Svi su mislili da će Genk lako da nas savladala, a umalo nismo napravili senzaciju - rekao je iskusni fudbaler

  • 11

Iskusni napadač podgoričke Budućnosti Radomir Ðalović istakao je da se svima u klubu ispunila želja da dobiju Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona i poručio da njegov tim nije bez šansi.

- Naš trener je želeo Partizan, kao i mi igrači. Partizan je atraktivan protivnik, jak, ali nismo bez šansi. Daćemo sve od sebe, radujemo se utakmicama i punom stadionu - rekao je Ðalović, a prenose crnogorske Vijesti.

>>> Sve o Partizanovom rivalu: Trener Budućnosti želeo srpskog šampiona, milost saveza donela je titulu Crne Gore! (VIDEO)

Ðalović, svojevremeno mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore i napadač Crvene zvezde, dodao je da će Partizan ulogu favorita morati da pokaže na terenu.

- Teren je jedino merilo. Iza njih je sjajna sezona, ali mi smo prošle godine na evropskoj sceni pokazali da nemamo komplekse. Svi su mislili da će Genk lako da nas savladala, a umalo nismo napravili senzaciju - prisetio se 34-godišnji Ðalović, koji je za selekciju Crne Gore dao sedam golova na 27 utakmica.

Prva utakmica na programu je 11. ili 12. jula u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vpg

    19. jun 2017 | 14:17

    Djalovicu da te zamolim ne dipr.Trcis 100 metara 80 metara.Dobice nas ako budu htjeli 10 -0 uPodgoricu.Mi nismo mogli dobiti ni Zetu ni Sutjesku ni Mladost ni nikoga a ne da dobijemo Partizan.I ne zaboravi da cemo mi biti gosti na svom terenu.

  • Grobar

    20. jun 2017 | 11:12

    A mrco jedan vi jedva osvojiste titulu a ti pricas o iznenadjenju i nesto trte-vrte(Sto bi rekao pokojni Ekrem Jevric)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA