Titova unuka objavila fotku balerine i surovo isprozivala Čilića za plakanje na Vimbldonu ''zbog tri žulja'' (FOTO)

Saša Broz nije štedela hrvatskog tenisera

  • 13
Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images
Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Image
Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Image

Marin Čilić nije uspeo da ugrozi Rodžera Federera u finalu Vimbldona, a problemi koje je imao sa žuljevima tokom duela sa Švajcarcem onemogućili su Hrvata da pruži ozbiljniji otpor sada već osmostrukom šampionu Vimbldona.

>>>  Sada svi pišu o Federerova 4 pitanja koja postavlja ženi pre odluka u tenisu: Događaj iz 2014. je ključan za preporod i novu dominaciju (FOTO)

Čilić je u jednom momentu meča čak i zaplakao na klupi kada je shvatio da neće moći da se izbori sa žuljevima na nozi i da ne može da igra svoju najbolju igru zbog toga. Mnogi u Hrvatskoj smatrali su ga herojem, jer je uprkos bolovima i povredi odigrao meč do kraja, a nahvalio ga je i sam Federer tokom intervjua posle meča.

Međutim, nisu svi bili ujedinjeni u pohvalama na račun Marina, a dobio je veoma oštru kritiku od strane Saše Broz, unuke Josipa Broza Tita. Ona je na svom profilu na Fejsbuku objavila sliku balerine puno žuljeva i istakla da one tokom cele karijere ćute i trpe, dok im sada trljaju o nos zbog ''nečija tri i po žulja''.

Printskrin: Youtube/kanal5tv

>>> Čilić kaže da nije zaplakao zbog žuljeva u finalu Vimbldona: Hrvat otvoreno rekao ono što bi retko ko priznao! (VIDEO)

- Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake!!! Celu karijeru ćute i trpe i ne lepe fotografije povreda okolo tražeći da im se "oprosti" uspeh ili pad!!" Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i po žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Vimbldona!!! - napisala je poznata rediteljka na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA