≫ 

Zabrinjavajuća izjava Novaka posle meča: Odlučiću s lekarima šta ću da radim u budućnosti, ovo frustrira!

Najbolji srpski teniser istakao je da je pri kraju prvog seta osetio bol u laktu, ali je čestitao Čungu na impresivnoj igri

  • 34

Novak Đoković je poražen od Hjeona Čunga u osmini finala Australijan opena, a posle meča je čestitao protivniku, istakavši da je bio impresivan na meču. Takođe, istakao je i da je od kraja prvog seta počeo da oseća bolove u laktu i da je frustrirajuće što se nije u potpunosti opravio, iako je propustio 6 meseci zbog povrede.

>>> Nole drhtavim glasom pred srpskim novinarima rekao ono čega se svi plaše: Ne mogu više ovako, od danas do sutra (VIDEO)

>>> Urlik koji otkriva sve Novakove bolove na meču sa Čungom: Da li je ovo ključni momenat duela? (VIDEO)

- Čestitam Čungu, bio je bolji na terenu, bio je impresivan! Kada god je bio u problemu, pronalazio je fenomenalne pasing šotove i neverovatne udarce. Počeo sam da osećam bol u laktu pri kraju prvog seta, imao sam nekoliko takvih situacija. Frustrirajuće je da se niste savršeno izlečili, nakon što ste izdvojili vreme za to. Sada moram da ocenim stvari sa mojim medicinskim timom šta ću da radim u budućnosti - rekao je Đoković posle meča i objasnio i zašto nije predao meč uprkos povredi.

>>> KO JE ČUNG? PET stvari o korejskom Đokoviću, novoj zvezdi svetskog tenisa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

- Vidite, vi ste usred meča, morate da se suočite sa mnogo toga, nivo bola nije bilo toliko jak da zaustavim meč. Osim ruke, sve ostalo je bilo u redu - rekao je Novak.

Na pitanje o Čungu i njegovom stilu igre, Novak je potvrdio ono što svi teniski stručnjaci smatraju, da je to igrač koji je budućnost tenisa.

- Igrali smo veoma slično, on definitivno ima igru da bude u top 10 svetskog tenisa. On brine o svojoj karijeri. Znam kako se oseća kao mlad igrač koji pobeđuje velike mečeve. Imali smo mnogo teških razmena, želeo sam da ga izazovem i da ga nateram da dođe do toga, i on je to i uradio.

VIDEO: Pogledajte nazbolje poteze sa meča Đokovića i Čunga

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IGALO

    22. januar 2018 | 14:33

    Nole Care, osvojio si sve što se osvojiti dalo. Sad frulicu za pas zadjeni i uživaj u onome što ti život pruža. Vrati se u Srbiju i proživi život kao niko tvoj u pravoj sreći i veselju, a u tenisuubudućeuživaj sa tribina. Siguran sam da bi 99% svjetskog stanovništva odma pristalo da je u tvojoj koži u ovom trenutku, a da imaju sve sto si ti do sada stekao.

  • Petar

    22. januar 2018 | 14:05

    Koliko je ovo jadno sa Noletove strane... Trebao je da prizna protivniku koji ga je razbio i da ne pominje lakat a ne da na taj nacin umanjuje pobedu protivnika koji je bio apsolutno dominantan!

  • Kosovka

    22. januar 2018 | 15:57

    Nole i Marej je morao da resi stvar operacijom. GORE glavuuuu ne trpi bolove idi leci see .Nole ti si najvazniji kako Nadal sto outa odsustvo zbog kolena ..Ne posustaj mentalno tu smo uz tebe sviiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA