≫ 

Počelo je, Đoković se vratio, a jedan važan detalj će sigurno uplašiti Federera i Nadala (VIDEO)

Steznik je prošlost, Nole na rukama nosi samo znojnike

  • 23

Novak Đoković se posle operacije lakta i višemesečnog oporavka od povrede konačno vratio na teren u meču 2. kola Indijan Velsa sa Japancem Danijelom Tarom, a navijači imaju razloga za optimizam. 

>>>Novak nikada nasmejaniji, fleksibilniji i spremniji: Trenira sa loptom, druži se sa Tajsonom i sanja titulu Indijan Velsa! (FOTO) (VIDEO)

Ono što je sve brinulo odmah na početku prvog Gren slema sezone na Australijen openu jeste steznik koji je Novakov lakat čuvao od pogoršanja povrede i ublažavao bol. Ta strepnja se i tada pokazala kao opravdana jer šestomesečni oporavak "prirodnim putem" nije urodio plodom. Novak je morao na operaciju.

Ali, sada, posle zahvata i novog dvomesečnog oporavka steznik više nije aktuelan. Na sve to, Nole je odlično ušao u meč sa Japancem i svojom igrom podseća na "onog starog" Novaka koji je protivnike svojim potezima dovodio do ludila.

Na rukama ima samo znojnike i čini se da je potpuno spreman za povratak na vrh što sigurno neće lako pasti ostalim favoritima.

VIDEO: Pogledajte intervju Đokovića neposredno pre početka Indijan Velsa

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velizar

    11. mart 2018 | 21:29

    Novače, Srbija je uz tebe! Ne moraš osvojiti više nikad ništa, za nas ćeš uvek biti broj jedan! Toliko si nam radosti dao svih ovih godina...Zahvalan sam ti na tome zauvek!

  • srb

    11. mart 2018 | 21:21

    Polako ljudi

  • milan

    11. mart 2018 | 22:20

    Nadal povredjen, Spanske novine pune zelja za brzim oporavkom, nacija jedva ceka covek da se vrati da ga gledaju i da uzivaju i to im je najbitnije. E sad Srbija Djole se vrati nacija neprasta... pa bu..le jedne nek samo krene da igrac da uzivamo u tenisu da prstimo pa sad zelja je da se vrati na tron, pa i ako nebude tako, hvala ti Nole jer se okupljamo oko tv-a pijemo pivo jedemo grickalice zezamo se pratimo tebe i uzivam sa drustvom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA