≫ 

Kao da je znao da će Federer izgubiti: Pogledajte šta je Novak rekao na pitanje da li će gledati njegov meč (VIDEO)

Najbolji srpski teniser se posle pobede nad Žoaom Souzom plasirao u četvrtfinale, a mnogi su tamo očekivali duel sa velikim rivalom

  • 8

Novak Đoković će u četvrtfinalu US Opena igrati protiv Džona Milmana, a ne protiv Rodžera Federera, koji je poražen od 55. tenisera sveta u senzacionalnom meču.

Malo ko je očekivao da Australijanac spreči teniski klasik u četvrtfinalu, a Novak kao da je naslućivao da u tom meču može da se dogodi nešto nepredviđeno.

Kada su ga posle pobede nad Souzom upitali da li će gledati duel Federera i Milmana i na taj način "skautirati" svog narednog rivala, Novak je odgovorio da ima druge prioritete.

- Prvo moram da odvedem decu na spavanje. Kada dođete kući, imate druge prioritete, tada nije tenis broj jedan, već porodica. Moram da vidim kako će to da prođe i ako nađem vremena da slušam vaš predivan glas i komentar Breda Gilberta - poručio je Đoković novinaru u intervjuu na terenu posle meča.

Tačno 10 puta igrali su do sada, sedam pobeda ostvario je Rafa Nadal. Kec je zato vredan kvote 1,25. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Nadal – Tim.

Dužna je Karolina Pliškova Sereni Vilijams, baš ju je ona izbacila u polufinalu US Opena iz 2016. Uprkos tome – i godinama – Serena je i dalje favorit sa kvotom 1,33 na keca. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Vilijams – Pliškova.

VIDEO: Ovako je Novak preko Federera ušao u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORAN

    4. septembar 2018 | 07:57

    POSLE TESLE NAJACI LIK !!! SRBENDA PRAVA !!

  • Mnmnmn

    4. septembar 2018 | 08:28

    U zemlji gde smo skoro dosli da radimo muz i ja. Zaposlim se ali sefica mlada doktorka ( 28god) prvih dana ne moze da zapamti zemlju iz koje dolazim. Uporno me pita svakog dana da li dolazim iz Sirije? Kada sam joj jednom rekla NE JA DOLAZIM IZ SRBIJE ODAKLE JE NOVAK DJOKOVIC.!!! vise nikad nije pogresila ili pitala. Cisto rekoh da se samo zna da je jedan nas Nole koji nam je obraz osvetlio u svetu. Pozz svima. Nasem Noletu dalje uspeha🎾☝💟

  • Vlada

    4. septembar 2018 | 10:49

    NOLE NAJBOLJI SPORTISTA SVETA! GENIJE! NEMA MU RAVNOG! SVETSKI BROJ JEDAN! URAAAAAAAA! SLEDEĆI. ..... IDEMOOOOO.........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA