Vajda? Nismo još pričali o nastavku saradnje... Đoković otkrio kakav je dogovor sa čovekom kome Srbi najviše veruju (VIDEO)

Još se čeka na konkretan dogovor!

  • 2
Novak Đoković Foto: Nikola Tomić

Naš najbolji teniser, Novak Đoković, otkrio je kakav je trenutni odnos sa trenerom Marijanom Vajdom, sa kojim se vratio na put uspeha.

Novak je imao vrhunku sezonu s obzirom na to da je imao 18 teških meseci, osvojio je Vimbldon, Sinsinati i US Open, a sigurno će mnoge zanimati da li će se saradnja sa harizmatičnim Slovakom Vajdom nastaviti.

Đoković: Upoznao sam Federera kao nikada do sada, to će osnažiti naš odnos! (VIDEO)

- Još imam želje da igram na vrhunskom nivou i deo mene je znao da ću se vratiti. Ne volim da se vraćam nigde, već da stvaram novo. Kada sam se vratio sa starim-novim timom, u aprilu smo razgovarali o dugoročnim planovima i napravili plan da dostignem vrhunac forme oko US opena. Vrhunac forme se na prijatno iznenađenje došao već na travi. Sve ide kako treba -rekao je Đoković, uz konkretan osvrt na prvog saradnika.

Nole za sada trenira pod budnim okom Vajde Foto: Nikola Tomić

- Za sada sa Marjanom i sa Gephardom radim do kraja sezone. O tome smo razgovarali, o narednoj još nismo – jednostavno, želimo iz ove sezone da izvučemo najviše što možemo i da ne mislimo mnogo unapred - zaključio je Đoković.

VIDEO -- Novak Đoković o Federu, Lejver kupu i budućim podvizima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    1. oktobar 2018 | 18:21

    Drzi se tima koji pobedjuje to je staro pravilo i mnogo srece Nole.

  • Mane

    2. oktobar 2018 | 14:58

    Ne treba da se razidje sa vajdom odlicno se znaju i zna novaka u dusu ostani s njim do kraja svoje karijere. Napred Nole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA