HOROSKOP OTKRIVA: Muškarci rođeni u ovim znakovima su među najboljim očevima

Razmišljate da jednog dana dobijete decu? Ako se zabavljate sa nekim od ovih horoskopskih znakova, onda ne morate da brinete

  • 3

Mnogi se uplaše na samu pomisao da će postati roditelj, jer možda još nisu spremni za tu fazu života. Ovo se, ipak, ne odnosi na Jarčeve, Vage, Lavove, Rakove i Bikove.

 Ova 4 znaka nikada neće imati sreće u ljubavi i osuđeni su da zauvek budu sami

5 razloga zbog kojih ćete želeti da se zaljubite u Blizance

Ova 3 horoskopska znaka su totalna KATASTROFA U SEKSU - a za jedan ste mislili da je GOSPODAR SPAVAĆE SOBE

Kada dođu deca, odgovornost je mnogo veća, ali ako ste u vezi sa nekim od ovih horoskopskih znakova, onda možda imate šanse, jer ovih pet zodijaka položaj zvezda tera da budu najbolji roditelji.

1. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Prirodno ozbiljan i izuzetno nezavisan, Jarčevi ozbiljno shvataju roditeljstvo. Postavili su realne ciljeve i planove, odlični su u upravljanju ljudima i majstori su samokontrole. To znači da će verovatno misliti dovoljno daleko da planiraju da za decu oforme koledž fond, budu spremni da delegiraju zadatke u domaćinstvu i postavljaju dobar primer njihovoj deci.

2. Vaga (22. septembar - 22. oktobar)

Partnerstvo je presudno za Vage, zbog čega će najverovatnije sklopiti brakove koji su jaki i pouzdani. Uvek će stajati pored svoje porodice i osigurati da se svako dete pošteno tretira. Vage mrze da budu same i provešće što više vremena sa svojom decom, upoznajući ih s lepim stvarima kao što je umetnost, muzika i čitanje knjiga. Trude se da održe mir u porodici i uvek podstiče saradnju između svoje dece.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su sjajni u ostvarivanju ciljeva, pa će njihova deca dobiti sve što im je potrebno. Roditelji rođeni u ovom znaku znaju kako da koriste svoj um da bi rešili skoro svaki problem, što će osigurati da deca budu u dobrim rukama. Oni su takođe puni humora i zaljubljeni u život. Ovo je odlično za decu jer će uvek imati nova iskustva i zabava je uvek na prvom mestu.

4. Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi znaju da budu teški partneri, ali su zato sjajni roditelji zbog svoje emocionalne povezanosti i ljubavi. Rak će se brinuti o svojoj porodici i problemima u kući, uvek će biti tu i slušati osećanja svoje dece. Oni imaju sposobnost da budu saosećajni, razumiljivi i empatični, što ih čini izuzetno toplim i omiljenim roditeljima. Rak će takođe biti zadovoljan ako ostane kod kuće sa svojom porodicom, srećnim ih čini to što provode kvalitetno vreme sa svojom decom, čak i ako to znači samo sedenje kod kuće.

5. Bik (20. april - 20. maj)

Bik je posvećen partner i roditelj koji stvarno zna kako da održi porodični život stabilnim. Roditelji koji su rođeni u ovom znaku imaju potrebu da svom partneru i deci obezbedi fin, ugodan život. Na život gledaju sa praktične tačke gledišta što ih čini stabilnom figurom u životu svoje dece.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA