Cecin sin Veljko: Nikada nikoga nisam povredio!

- Veljko je rekao da nikad i nikoga nije povredio i da je u stvari, on žrtva nemilog događaja. Protiv njega nije podneta nikakva krivična prijava, niti se za sada pominju bilo kakve teške ili lake telesne povrede - izjavio je Ražnatovićev advokat Miša Petrovski

  • 32

Mihailo Jovanović, koji tvrdi da ga je pretukao Veljko Ražnatović, ispričao je policajcima da je preksinoć bio sa drugom na Dedinju i da su krenuli u grad kada se dogodio incident.

- Kad smo prošli pored Cecine kuće, čuli smo Veljka kako nam, s prozora, dobacuje ružne reči. Bili smo na stanici, koja je ispred njegove kuće. Onda je došao na stanicu i udario mi dva šamara. Počeo sam da se branim i onda je došlo još nekoliko njih, verujem da su iz obezbeđenja, počeli su da me šutiraju uz obrazloženje: „Znaš li ti koga biješ“. Tukli su me i ostavili da ležim na pločniku, jer nisam mogao da se pomerim - rekao je Mihailo J. policiji, prenose Novosti.

U tuči je i jedan njegov drug zadobio povrede, tvrdi dečak, ali ne zna šta se posle s njim dogodilo. Dvojica drugara otišla su da traže pomoć u obližnjem kafiću, a Jovanović je oko 23 sata završio u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane povrede.

Veljko Ražnatović je ispričao drugu verziju nemilog događaja u sredu, u policijskoj stanici.

- Veljko je rekao da nikad i nikoga nije povredio i da je u stvari, on žrtva nemilog događaja. Kobne večeri, bio je sam sa devojkom, na ulici. Stajali su ispred kuće, nadomak autobuske stanice, kada im je prišla grupa od desetak mladića koji su počeli da ih provociraju i da se nepristojno ponašaju prema njima, nazivajući ih pogrdnim rečima i psujući ih. Došlo je do verbalnog sukoba, pa i gužve. Ražnatović je ispričao da su ga mladići gurali, te je on uzvratio, ali tvrdi da nikome nije lupao šamare, niti bilo koga tukao. Samo je želeo da zaštiti devojku i sebe - kaže Ražnatovićev advokat Miša Petrovski.

Zavađene mladiće razdvojili su muškarci sa obližnjeg parkinga. Ražnatovićev advokat predložio je policiji, kao i tužilaštvu, da budu saslušani kao očevici i svedoci.

- Protiv Veljka Ražnatovića nije podneta nikakva krivična prijava, niti se za sada pominju bilo kakve teške ili lake telesne povrede. Na potezu su sada policija, odnosno tužilaštvo, koji će odlučiti o daljem toku postupka i o tome hoće li saslušavati očevice ili ne, te ima li uopšte elemenata za krivičnu prijavu i protiv koga - tvrdi advokat.

Svetlana Ražnatović nije se javlja na mobilni telefon kako bi dala komentar na incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љути Четник

    23. april 2014 | 23:05

    Arkan je uvek govorio da sve sto radi, radi da njegova deca to ne bi radila, sva arkanova deca izuzev ovog su normalna i postena svidelo se to nekom ili ne, Vojin je najbolji primer. Ovog veljka ne mrzim ali sumnjam u njegovu pricu.

  • Kosta

    23. april 2014 | 22:45

    Pa postoji mnogo kamera oko Cecine kuce, pregledate snimak i utvrdite ko govori istinu...

  • cvet

    24. april 2014 | 00:02

    Malo je prica za neverovati...zamisli situaciju prolazis pored necije kuce,i neko sa prozora dobacuje a onda sa sprata trci i bije te....a bilo je jos drugara ali ne znam sta je sa njima...oooooo,pa malo izgleda izmisljeno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA