NA TREŽNJENJU ZADRŽANO NJIH 60: Valjevski rekorder imao 3,1 promila alkohola u krvi!

Na području Kolubarskog okruga godišnje se otkrije oko 500 pijanih vozača, što je kako kažu u policiji veliki broj

  • 8

U proteklih mesec i po dana u Kolubarskom okrugu je na trežnjenju zadržano preko 60 pijanih vozača.

Svi oni su imali preko 1,2 promila alkohola u krvi, a rekorder je muškarac iz Valjeva, koji je za volanom bio u teškom alkoholisanom stanju. On je imao je 3,1 promila alkohola u krvi i vozio je bez vozačke dozvole.

Načelnik Policijske uprave Saša Marković kaže da policija na području Okruga godišnje otkrije oko 500 pijanih vozača, što je veliki broj. On dodaje da se broj vozača koji voze u alkoholisanom stanju iz godine u godinu povećava.

Na području Valjeva od 1. marta do sada zbog vožnje u pijanom stanju je u policijskoj stanici zadržano 37 osoba, dok su na području Kolubarskog okruga u januaru i ferbuaru na trežnjenju zadržana 54 pijana vozača.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    24. april 2014 | 17:05

    Sve vozace koji imaju vise od 1 promil alkohola na desetogodisnju robiju odmah. Ove od 0.5 do 1 odmah na dve godine robije, pa ce se dozvati pameti.

  • VULE

    24. april 2014 | 17:27

    To vam je zato sto se dobro zivi pa se trazi spas u alkoholu da ne poludimo normalni..Kada jedan Bajatović ima u svim odborima gde je mesečno platu 12000e a radnici crnče za 200e to je tragedija!!

  • Mikan

    24. april 2014 | 18:08

    Ja se nadam da ce se uvesti i zakon koji postoji u Svedskoj da takvim licima budi oduzimane vozacke dozvole na licu mesta uz veliku novcanu kaznu i zabranu voznje od godinu dana i da posle toga kad im se oduzme vozacka dozvola i naplati velika novcana kazna da nemaju pravo da posle godinu dana dobiju svoju voz.dozvolu koji im je bila oduzeta vec da posle godinu dana ponovo polazu vozacki ispit i voznju.Mislim da bi bio mnogo bolji saobracaj i vozaci na putevima u lepoj Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA