NEMA PROLAZA DO MALOG ZVORNIKA: Most i putevi blokirani zbog klizišta (VIDEO)

Tek što se očišti popadalo granje i kamenje obruši se novo, tako da će radovi na sanaciji puta i klizišta potrajati još nekoliko dana, a time i zabrana kretanja ovom deonicom puta i pešačkim mostom

  • 1

Prelazak preko mosta "Aleksandra Prvog Karađorđevića" zabranjen je zbog odrona na magistralnom putu Loznica - Mali Zvornik u neposrednoj blizini mosta.

Iz pravca Zvornika prolazak je onemogućen žutim trakama, a kako su rekli pripadnici granične državne policije, prelazak preko mosta dozvoljavaju samo službenim licima.

Nakon prelaska državne granice u Karakaju sa srpske strane do centra Malog Zvornika se ne može doći, jer policija ne dozvoljava prolazak zbog oštećenosti puta i klizišta koja se još nisu smirila.

Tek što se očišti popadalo granje i kamenje obruši se novo, tako da će radovi na sanaciji puta i klizišta potrajati još nekoliko dana, a time i zabrana kretanja ovom deonicom puta i pešačkim mostom.

Za potrebe pešaka sa jedne i druge strane privremeno je omogućen prelaz preko hidrocentrale Mali Zvornik, dok vozila moraju da traže alternativne pravce, a najbliži most koji je prohodan je u Bratuncu odnosno Ljuboviji.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

 Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:rtvbn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heroj ulice

    18. maj 2014 | 18:01

    Na ovom mostu je snimana scena iz Otac na sluzbenom putu , kada mali Malik mesecari ! Vreme kada je Kusta bio reziser ! Nastradalim u poplavama u Bosni i Srbiji sada treba pomoc , nevolja nema naciju , svi smo tu jednaki !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA