Potporučnik pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije

Pretpostavlja se da je potporučnik Veljko Popadić izvršio samoubistvu, ali tačne okolnosti i uzrok tog tragičnog događaja biće poznati nakon istrage, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane

  • 9

Potporučnik Veljko Popadić pronađen je mrtav u subotu uveče u internatu Vojne gimnazije, saopštilo je Ministarstvo odbrane, navodeći da će tačne okolnosti tog tragičnog događaja biti poznete posle istrage.

Kako se navodi u saopštenju, pretpostavlja se da je reč o samoubistvu, ali tačne okolnosti i uzrok tog tragičnog događaja biće poznati nakon istrage, prenosi Fonet.

Uviđaj su izvršili predstavnici Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i nadležni organi Vojne policije.

Potporučnik Veljko (Boška) Popadić rođen je 19. marta 1988. godine u Prijepolju. U Vojsci Srbije je od 10. septembra 2011. godine. Na dužnosti je bio u Vojnoj gimnaziji.

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je telegram saučešća porodici nastradalog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    1. jun 2014 | 22:49

    Sta je sa ovim ljudima vise. Otisli svi u Q

  • CC'CC

    1. jun 2014 | 23:17

    Ovo nas Srbe stvarno nešto potjeralo,pa svaki dan neko nas zlo snađe.Mislim da nas neka kletva stiže za zla koja je neko drugi počinio u naše ime.

  • jagodinac

    2. jun 2014 | 06:35

    U vojsku i policiju primaju psiho labilne ljude. Nekada se za primanje u narodnu miliciju proveravalo dve generacije unazad. Da li je regrut prvo politicki podoban a zatim zdravlje regruta pa zdravlje ( mentalno i fizicko) roditelja i dede i babe...nije u sluzbu mogao biti primljen psiho labilan kandidat ili neko kome je baba imala shizofreniju naprimer. Danas je ceo taj postupak skracen i radi se amaterski. Zato nam se ovo i desava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA