JAKO NEVREME: Munje udarale u kuće i rušile stabla u Dubrovniku!

Dubrovačko područje zahvatilo je jako nevreme praćeno pljuskovima, gradom, grmljavinom i olujnim udarima vetra, a grmljavina ne samo da je bila intenzivna, nego su munje i vrlo često udarale po gradu, u kuće i stabla

  • 10

Dubrovačko područje zahvatilo je jako nevreme praćeno pljuskovima, gradom, grmljavinom i olujnim udarima vetra.

Hrvatski portal index.hr prenosi da je počelo s vrlo intenzivnim sevanjem zapadno od grada oko tri sata ujutro, a zatim su olujni oblaci počeli dolaziti i s juga. Grmljavina ne samo da je bila intenzivna, nego su munje i vrlo često udarale po gradu, u kuće i stabla.

Bilo je olujnih udara vetra, padao je grad veličine graška, pa i trešnje, a za samo dva sata, prema Meteorološkoj stanici Dubrovnik, pao 91 litar padavina. Kiša i dalje pada pa je vrlo lako moguće da će količina padavina konačno biti i preko 100 litara po kvadratnom metru, prenosi portal.

Dubrovački dnevnik javlja da su, prema informacijama Županijskog centra 112, JVP Dubrovački vatrogasci imali tri intervencije ispumpavanja poplavljenih objekata.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JoGoGo

    15. jun 2014 | 11:30

    Леп је овај СРПСКИ град,зато ми жао!

  • Srbija do Tokija

    15. jun 2014 | 12:17

    JOGOGO, NE LUPETAJ! SRAMOTO ZA SRPSKI NAROD!

  • Pravda

    16. jun 2014 | 00:14

    To bre nije nikad bio nas grad ni u istoriji glup si ko govedo daj vise ostavi na miru njihovo brini se vise da bez vojvodine bre ne ostanemo jer sve vise se prica da ce da se cepaaaasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA