UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Masovnim pokoljem slavili Bajram!

Snimak od 36 minuta zapravo prikazuje zarobljenike koji su masovno opkoljeni i svi zajedno pogubljeni, bombaša samoubicu koji se hvali svojim namerama pre nego što se kamionom punim eksploziva zaleteo u zgradu, Iračane na koje džihadisti nasumično pucaju iz vozila u pokretu, i desetine zarobljenika koji leže licem na zemlji čekajući da budu ubijeni

  • 50

Muslimanski praznik Ramazanski bajram džihadisti ISIS obeležili su objavljivanjem zaprepašćujućeg video snimka na kojem se mogu videti prizori pogubljenja njihovih zarobljenika.

Snimak od 36 minuta zapravo prikazuje zarobljenike koji su masovno opkoljeni i svi zajedno pogubljeni, bombaša samoubicu koji se hvali svojim namerama pre nego što se kamionom punim eksploziva zaleteo u zgradu, Iračane na koje džihadisti nasumično pucaju iz vozila u pokretu, i desetine zarobljenika koji leže licem na zemlji čekajući da budu ubijeni.

Većina pogubljenih su očigledno dezerteri iz Iračke armije, po svoj prilici šiitski musimani, jer ih u filmu nazivaju rafidama (pogrdan naziv sunita za šiite, za koje veruju da ne priznaju vlast pravog islama).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Musliman

    29. jul 2014 | 22:42

    Ovo nikako ne opravdavam(al ko mene pita).Istina je da se nad sunitima vrse razne nepravde,zlocini ali to nije opravdanje za ovim....Ovo je bolest nzm kako mogu ovo radit...Ili su ludi,ili su na nekim drogama....

  • Almudin

    29. jul 2014 | 21:16

    Nise napomenuli da je jedan od komandanata ove organizacije i Albanac sa Kosova (Gnjilane)Lavdrim Muhaxheri !

  • Justicia

    29. jul 2014 | 23:41

    Takvo je 50% Islamista . Ne mozete me ispraviti ,ne gresim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA