Ova tabla usred Srbije dovešće Vas do suza! (FOTO)

Tabla sa neobičnom porukom nalazi se najverovatnije na graničnom prelazu sa Rumunijom, a autor duhovitog natpisa za sada nije poznat

  • 22

Usred Srbije nalazi se tabla koja će vas onim što na njoj piše iskreno nasmejati. Onima koji napuštaju našu zemlju poručuje se da ne plaču, već da se raduju.

"Napuštate Srbiju. Ne plačite što je prošlo, radujte se što se desilo :). Želimo vam da vaš bicikl uvek ima gume pune vazduha i da lanac na njemu bude uvek spreman da prenese vaše snove na puteve i staze. Lepo se kotrljate u divnoj Rumuniji :)", piše na ovoj tabli.

A za one koji ne razumeju srpski, tu je i ne baš srećan prevod na engleski jezik.  Za sada nije poznato ko je postavio ovu tablu, kao ni ko j autor duhovite poruke na njoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legolas

    30. jul 2014 | 19:40

    Pljujte zemlju koja vas je podigla. Ne postujete srpskog vojnika, dao je zivot, hoda bez ruke, bez noge da bi vi imali gde da odrastete. Ne postujete svoje predke, postujete nemacke, americke, engleske... Zlocinacke! Voleo bih najvise na svetu da odete iz nje. Kad vam se ne svidja, IDITE! Sta cekate? Ko vam brani? Ah da... nesposobni ste.

  • Hehe

    30. jul 2014 | 18:19

    Jos sve na tarzan englishu

  • Svet

    30. jul 2014 | 19:52

    Iznenadjujuce je da se nezna ko je postavio ni ko je autor. Sto znaci moze da postavlja ko hoce i da pisr sta hoce. To se zove demokratija i sloboda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA