NIJE ZNALA DA JOJ JE BRAT UBICA: Sestra monstruma pokušala da pronađe Tijanu!

Draganova sestra Aleksandra 28. jula uključila se na društvenim mrežama u akciju pronalaženja nesrećno nastradale devojčice iz Bajmoka ne znajući da je Tijanu monstruozno ubio upravo njen rođeni brat!

  • 27

O tome da porodica Dragana Đurića, čoveka koji je ubio Tijanu Jurić, nije ni slutila da je upravo član njihove porodice lišio života petnaestogodišnju devojčicu, govori i činjenica da se i njegova rođena sestra Aleksandra uključila u potragu za nesrećnom devojkom.

Draganova sestra je 28. jula podelila link koji vodi ka tekstu u kome Igor Jurić, Tijanin otac, apeluje na pomoć u potrazi sa svojom ćerkom.

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je ubio i zakopao nestalu devojčicu Tijanu Jurić, uhapšen je sinoć nakon intenzivne potrage srpske policije. On je, prema rečima ministra Stefanovića, udario svojim vozilom, uhvatio za vrat, ubacio u auto, odveo u atar i tu je ubio.

Telegraf je danas posetio majku Dragana Đurića u njihovoj porodičnoj kući u Surčinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • b

    7. avgust 2014 | 15:52

    Majka i sestra nisu krive ništa za sve ovo što se desilo. Treba ih ostaviti na miru!

  • Gari Garinča

    7. avgust 2014 | 15:13

    Nije ona kriva što joj je brat zlikovac...

  • Maxima

    7. avgust 2014 | 15:35

    Mislim da ju je udario slucajno pa se uplasio posledica obzirom da je bila tesko povredjena. Nikada je ne bi nasli da nije rekao ali ovo je nezapamceno na nasim prostorima. Najstroza kazna za svirepost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA