39

OTKRIVENO: Evo kako je policija pronašla Tijaninog ubicu!

- Te noći je signal njegovog i Tijaninog telefona suviše često poklapan. Priveli smo ga i počeli da ispitujemo. Tvrdio je da grešimo i da ne zna ništa o njoj sem onoga što je čuo u medijima - rekao je izvor iz istrage i dodao da je Đurić tek nakon poligrafa priznao ubistvo

Tijana Jurić i Dragan Đurić
Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Strpljivim desetodnevnim radom operativci kriminalističke policije MUP Srbije sa kolegama iz Subotice došli su do prvog traga koji ih je odveo do Dragana Đurića (34), sada osumnjičenog za surovo ubistvo Tijane Jurić.

Istraženo je preko hiljadu telefona sa dvadesetak baznih stanica duž srpsko-mađarske granice, prgledano je na stotine sati video zapisa sa različitih sigurnosnih kamera i došlo se do pravog otmičara.

Paralelno sa istraživanjem svih tragova, tekla je analiza mobilne komunikacije na ovom području, odnosno, otpadao je broj po broj sve dok ih nije ostalo desetak, pišu Novosti.

Foto: Facebook/Dragan Djuric

Foto: Facebook/Dragan Djuric

Proveravani su vlasnici brojeva, njihovo kretanje te noći, ali i narednih dana, automobili koji su viđeni na preglednim signalima.

Krug se suzio. Smatrali smo za jednu osobu da zna nešto o nestanku – reako je sagovornih lista.

Reč je bila o Draganu Đuriću.

- Žargonski rečeno stavili smo ga po prismotru. Satima smo gledali šta radi, kako se ponaša na poslu, sa drugovima. Međutim, on nina koji način nije odavao nervozu niti bilo kakvu sumnju da ima veze sa nestankom tijane – kaže on i dodaje:

Foto: Facebook/Dragan Djuric

Foto: Facebook/Dragan Djuric

U jednom trenutku mi je palo na pamet da grešimo. Ipak, nešto nam nije davalo mira. Te noći je signal njegovog i Tijaninog telefona suviše često poklapan. Priveli smo ga i počeli da ispitujemo. Tvrdio je da grešimo i da ne zna ništa o njoj sem onoga što je čuo u medijima – rekao je izvor iz istrage i dodao da je nakon poligrafa usledilo priznanje.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Mobilni telefon, MUP Srbije, Subotica, Tijana Jurić
Popularni komentari
 • D
  Dragan

  Bravo za Policiju…

 • D
  Dragan

  Bravo za policajce. Ali niste trebali ovo da objavite. Sad ce svaki ludak iskljucivati telefon pre zlocina….. :-(

 • S
  Stručnjak

  Ovakve podatke o istražnim metodama ne treba objavljivati. Sad će sledeći psihopata kad reši nekog da ubije prvo da isključi mobilni ili da ga ostavi kod kuće da ne bi bio lociran.

foto dana

video dana