Marko Milićev hapšen sa "zemuncima" Ninom i Juretom!

Milićev je služio zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva, a bio je osumnjičen, između ostalog i za provalu stana u Žarkovu odakle je ukrao pištolj

  • 23

Kao 20-godišnjak Marko Milićev, koji se ranije prezivao Marković, osumnjičen da je 25. jula "mini moris kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića na Brankovom mostu, od ranije je poznat policiji, između ostalog i zbog pokušaja ubistva.

Milićev je uhapšen je februara 2002. zbog sumnje da je pokušao da ubije taksistu Zorana Kneževića. On je u novogodišnjoj noći, oko sedam sati ujutru, na Bulevaru kralja Aleksandra sa bratom Milošem zaustavio "Herc taksi". Taksisti Kneževiću rekao je da ga vozi do Višnjice, ali je tamo izbila svađa.

U jednom trenutku braća Marković su izašla iz kola, a Marko je izvadio pištolj marke "zbrojovka" za koji nije imao dozvolu i iz neposredne blizine ispalio više hitaca u pravcu Kneževića, koga je tom prilikom ranio, prenose "Naše novine".

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je Marković uhapšen kada je patrola policije pokušala da zaustavi "golf" u kome su se, osim njega, nalazili i ubijeni pripadnici zloglasnog "zemunskog klana" Ninoslav Konstantinović Nino i Miladin Jurišić Jure. Kada su odbili da stanu na znak policije, patrola je posle jurnjave po gradu uspela da ih uhapsi.

Marković je za to delo bio osuđen na tri i po godine zatvora, a tu kaznu je izdržao i 2011. izašao iz zatvora. Osim ovog krivičnog dela, bio je osumnjičen i za provalu stana u Žarkovu 10. novembra 2001. godine, iz kog je ukrao pištolj pronađen prilikom hapšenja sa Juretom i Ninom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    19. avgust 2014 | 00:56

    Vidi ovog "VELIKOG SRBINA" sa tri prsta sto ubija drogom i gazi autima Srbsku decu Bruka i sramota

  • Aca

    19. avgust 2014 | 07:49

    Simpatičan mladić Mora da je iz fine kuće

  • Pape

    19. avgust 2014 | 02:08

    Eh moj sine, dizes 3 prsta a ne znas Oce Nas ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA