Pogledajte zastrašujući pokušaj pljačke! (VIDEO)

Kanađanin je kamerom na kacigi snimio pokušaj Argentinca da ga opljačka nasred ulice, usred dana

  • 7

Kanađanin Aleksandar Henesi kao deo grupe entiuzijasta "Global Deegre" putuje po svetu biciklom, a na kacigi ima stalno uključenu kameru, kojom snima svoje putešestvije.

Zahvaljujući toj kameri napravljen je ovaj snimak pljačke, kada mu je, dok je vozio po Buenos Airesu, na motoru prišao mladić i mašući pištoljem zahtevao da mu preda svoju torbu.

Aleksandar je u prvom momentu pomislio da ovaj lopov želi njegov bicikl međutim, kada je sišao sa bicikla, a ovaj nastavio da ga juri zahtevajući od njega "la mochila", odnosno ranac, Henesi je nekako uspeo da pobegne i sustigne ostatak njegove grupe na biciklu.

Zahvaljujući kameri on je policiji predao snimak pokušaja pljačke na kome se jasno vidi lice napadača, ali su ga oni ipak posavetovali da, ukoliko se opet nađe u takvoj situaciji, lopovima preda ono što mu traže da ne bi izgubio život.

Pogledajte snimak sa vrha kacige:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    17. septembar 2014 | 14:56

    super je,onje pobjegao a ostavio covjeka koji mu je pomogao da se bori sa napadacem zbog njega

  • STEFAN D

    17. septembar 2014 | 17:27

    Tipicno zapadnjacko ponasanja! Kuka kako je u opasnosti (sto realno i jeste bio) i onda ljude koji mu pomazu ostavlja na cedilu sa naoruzanim napadacem i koristi priliku za spasavanje sopstvene koze.

  • Fred

    17. septembar 2014 | 15:41

    Miran neki kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA