Noćni vukovi odali priznanje Miloradu Dodiku

Ruski bajkeri poklonili su predsedniku Srpske bajkerski prsluk i džmper sa grbom Republike Srpske i znakom "Noćnih vukova"

  • 3

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsednica vlade Željka Cvijanović razgovarali su danas u Beogradu sa predstavnicima bajkera "Noćni vukovi" iz Rusije i Republike Srpske.

Tokom susreta u hotelu Metropol, ruski bajkeri odali su priznanje rukovodstvu Republike Srpske, a posebno predsedniku Dodiku, za očuvanje Republike Srpske i jedinstva pravoslavnih naroda, te jačanju prijateljskih veza Srpske i Rusije.

Ruski bajkeri poklonili su predsedniku Srpske bajkerski prsluk i džmper sa grbom Republike Srpske i znakom "Noćnih vukova".

Predsednik i premijerka Srpske borave u Beogradu, gde će prisustvovati vojnoj paradi povodom obeležavanja 70 godina od oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu. Vojnoj paradi prisustvovaće i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Pogledajte kako je izgledao susret predsednika Srbije Tomislava Nikolića i Noćnih vukova!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA