Presreo ih medved, oni pobegli na krov kafane (FOTO)

Mladi par iz Bosne doživeo je scenu kao na filmu kada su prilikom šetnje "nabasali" na medveda zbog kog su se popeli na vrh jednog ugostiteljskog objekta

  • 2

Nedim A. (29) i Alma Dž. (26) iz Sarajeva, susreli su se prilikom šetnje sa medvedom oči u oči. Po svemu sudeći, on nije imao nameru da napadne mladi par, ali strah je učinio svoje. Par se popeo na krov jednog ugostiteljskog objekta, gde su našli privremeni zaklon. Ubrzo zatim medved je otišao, ali putem kojim je ovaj par planirao da se vrati do svojih kola.

Ova gotovo filmska scena, dogodila se tokom šetnje mladog para, na potezu između Čavljaka i Bukovika.

Po svemu sudeći, Nedim i Alma su bili u bezizlaznoj situaciji pa su se za pomoć obradili PU Stari Grad Sarajevo, koji su ih ubrzo spasili sa krova. Zbog niske temperature, postojala je opasnost da se ovaj par smrzne.

- Ekipa se uputila terenskim vozilima na lokaciju i uz upotrebu svetlosne i zvučne signalizacije došli su do objekta. Mladom paru pružena je pomoć, siguran silazak s krova objekta i transport do njihovog vozila. Dojavu od policije primili smo oko 17 sati. Od trenutka dojave do njihovog dovođenja do auta prošlo je sat i 15 minuta. Moram pohvaliti svoju ekipu zbog poprilično brze i ekspeditivne akcije - izjavio je Podžo, načelnik stanice Sarajevo.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleks

    28. oktobar 2014 | 13:48

    I kako posle devojci objasniti da nisi mogao da dodjes ranije kuci jer te je medved sprecio... Mi muskarci uvek ispadamo lazovi... Ali to nas nece spreciti drugari pravac kafana...

  • Rale

    28. oktobar 2014 | 13:31

    Došao rođak iz Nemačke u posetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA