MONSTRUOZNO: Muškarac (32) nožem ubio devojčicu (3) (VIDEO)

Zločin se dogodio u kineskom selu Langudun, u blizini grada Sjudžou. Muškarac star 32 godine ubio je devojčicu, a u napadu je povređen i jedan trogodišnji dečak

  • 1

Muškarac (32) usmrtio je nožem devojčicu od tri i po godine u istočnoj kineskoj provinciji Ðiangsu, što je poslednji u seriji slučajeva sličnih napada na decu u Kini, javili su danas državni mediji.

U napadu je povređen i dečak, vršnjak preminule devojčice, prenosi BBC.

Incident se dogodio u selu Langudun, u blizini grada Sjudžou, kada se u selu pojavio 32-godišnji muškarac, mašući sekirom i satarom. Policija je posle incidenta uhapsila napadača.

Napadi na decu proteklih godina doveli su u pitanje njihovu bezbednost u Kini, a vlasti su pojačale mere bezbednosti u školama upravo zbog tih slučajeva.

Iza napada najčešće stoje osobe sa mentalnim problemima, navodi BBC.

Agencija Sinhua podseća na nedavni slučaj kad je učenik preminuo posle napada nožem, a dvoje ih je tada povređeno u provinciji Ðiangsi. U septembru je muškarac nožem usmrtio četvoro dece u oblasti Guansji.

Tog istog meseca troje dece je ubijeno, a šest ih je ranjeno kad je muškarac u jednoj osnovnoj školi u provinciji Hubej nožem nasumično počeo da napada učenike i nastavnike.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA