Ubica Zvezdinog navijača bio pijan u trenutku napada!

Konzul Srbije Zoran Marković potvrdio je da se među sedam pritvorenih osoba u Turskoj, zbog ubistva navijača Crvene Zvezde, nalazi i osoba koja se direktno sumnjiči za ubistvo

  • 18

Konzul Srbije Zoran Marković potvrdio je da se među sedam pritvorenih osoba u Turskoj, zbog ubistva navijača Crvene Zvezde, nalazi i osoba koja se direktno sumnjiči za ubistvo.

- Zamenik šefa policije potvrdio mi je da imaju dovoljno dokaza da osumnjičene terete za krivično delo ubistva. Oni će danas biti privedeni javnom tužiocu, a prema informacijama iz turske polcije oni snisu direktno učestvovali u sukobu navijača, već su bili u posebnoj grupi i bili su vidno pijani - rekao je Marković za Blic.

Naveo je da će identitet osumnjičenog saopštiti za dan-dva. Marko Ivković (25), navijač Crvene Zvezde iz Zemuna ubijen je 21. novembra u Istanbulu, kad su turski huligani napali grupu od 400 Zvezdinih navijača, koji nisu uspeli da uđu u halu Abdi Ipekči da prisustvuju meču Evrolige.

Kako javlja "Hurijet", identitet osumnjičenog i dalje nije poznat široj javnosti, ali je fotografija njegovog privođena pokazala potpuno drugačije lice, starije i sede kose, od onog za kog se isprva tvrdilo da je "Markov ubica".

Lokalna policija je potvrdila da se radi o turskom državljaninu, te da je on uhvaćen prilikom pokušaja bekstva iz Istanbula za Antaliju.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodja

    28. novembar 2014 | 12:31

    Ma kako da ne. Dal je bio pijan i kad je odlucio da ponese noz sa sobom?!?!?!?! Sprema se ogromna prevara!!!!!!

  • Anđeo iz Đurđeva

    28. novembar 2014 | 12:41

    Pijan,oke,al nož,marčeta... na robiju takvi ne treba da žive...al barem neka trunu!

  • Darko I.

    28. novembar 2014 | 15:00

    Bili pijani i jeli prasetinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA