LAZANSKI: Da sam bio sa Kolindom, hvalio bih se na sva usta!

- Strašno mi je žao što nisam imao tu srećuda upoznam Kitarovićevu. Iako sam u Zagrebu živeo osamdesetih godina, nažalost nikad je nisam sreo - izjavio je vojni analitičar Miroslav Lazanski

  • 25

Posle pisanja medija da je htvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović bila do ušiju zaljubljena u jednog srpskog plejboja svi se bave otkrivanjem identiteta.

Jedan od retkih šmekera koji je bio spreman da priča o seks-aferi i najvećoj tajni plavokose predsednice  je vojni analitičar Miroslav Lazanski.

- Strašno mi je žao što nisam imao tu srećuda upoznam Kitarovićevu. Iako sam u Zagrebu živeo osamdesetih godina, nažalost nikad je nisam sreo. Šta ću, nisam ja te sreće. Verujte mi, da sam bio s Kolindom, hvalio bih se na sva usta. Žena izgleda odlično. Veoma je zgodna - poručio je Lazanski koji uživa slavu velikog ljubavnika.

OVO SU "OSUMNJIČENI" U SEKS AFERI S KOLINDOM: Koji od ovih srpskih plejboja je bio ljubavnik predsednice Hrvatske? (FOTO)

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NS

    15. januar 2015 | 01:11

    Ovo pogađanje ko je s kim vodio ljubav jednog davnog leta u Dalmaciji je neukusno,bljutavo.Generacije 50' i 60' su se zaljubljivale i imale avanture na moru.Spomenuste Srbe s Dalmatinkama a ja bih spomenuo i Srpkinje s Dalmatincima,i toga je bilo.Imao sam letnju a pomalo i zimsku ljubav iz okoline Splita,zvala se Maja i to neću nikad zaboraviti.To nema veze sa nacionom nego sa srcem.A taj hvalisavac bi mogao i trebao,čak i ako je istina,da odćuti sve što je rekao da je pravi muškarac.Ovako je ružno i otužno.Žena je zaista lepa i rado bih joj bio savetnik za odnose sa Srbijom.

  • Slobo

    15. januar 2015 | 08:54

    E,Miroslave?Dosta stvari Vam verujem ali ovo bas nisam siguran da je istina.Samo iz jednog razloga.Jer nikada nisam cuo da ste se hvalili da ste bili sa nekom damom.Zato Vam ne verujem.Ali podrzavam Vase misljenje I Vas stav da ne kazete istinu.

  • zdravko

    15. januar 2015 | 04:56

    Kolindi nema zamjerke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA