TRUDNICA UMRLA JER JE HTELA DA SPASI NEROĐENU ĆERKU: Potresni detalji tragedije porodice Rakić!

- Ne znam kako ću sinu da kažem da je ostao bez majke. Ne smem. Ne mogu. Nemam snage. Moj Matija je mnogo vezan za nju. Kako će sve podneti - priča potreseni muž preminule Milene Veljković

  • 0

Prema rečima Igora Rakića, supruga trudnice Milene Veljković (31) koja je u petom mesecu trudnoće preminula od svinjskog gripa u Klinici za infektivne bolesti, njegova žena nikada nije bila bolesna, a važila je za jaku i optimističnu ženu.

TRUDNICA UMRLA OD SVINJSKOG GRIPA: Smrtonosni virus ponovo hara Beogradom!

- Nijednog lekara ne krivim. Nisu hteli da rizikuju i da joj rade rendgen pluća zbog bebe, iako je teško disala. Hteli su i ćerkicu da nam spasu. A sada je ispalo da sam ostao i bez ćerke i žene - skrhan bolom priseća se Igor za "Blic" dodajući da njegova žena nikada nije bila bolesna i da je bila vesela, mlada i jaka žena.

MAMICE, TREBAŠ MI, DOĐI! Suze deteta za majkom koja je preminula od gripa!

Dr Miljko Ristić, direktor KCS-a kaže za "Blic" da je pokojna trudnica primljena u kritičnom stanju u Urgentni centar u izuzetno teškom stanju i da je nekoliko dana imala visoku temperaturu.

– Urađena joj je reanimacija i priključena je na respirator. Na Infektivnoj klinici joj je urađen bris iz grla, a nakon što je ustanovljeno da ima H1N1 odmah je dobila "tamiflu". Tražili smo kliničku obdukciju i čekamo rezultate – izjavio je Ristić za "Blic".

Trudnica lečena pet dana pre nego što je preminula!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA