PUKOTINA NA STAKLU UZROK PADA AVIONA? Crna kutija otkrila nove detalje nesreće

Iako su se u toku dana u medijima pojavile mnoge mogućnosti zbog kojeg je avion mogao da padne, ali nakon pronalaska crne kutije, sve oči su uprte upravo u tu pukotinu

  • 6

Prema najnovijim spekulacijama, u prednjem delu nemačkog aviona koji se srušio u Francuskoj Erbas A320, staklo u prednjoj kabini je bilo napuklo, zbog čega su piloti ostali bez vazduha, a nakon što je pronađena crna kutija, veruje se da je nesreću izazvao poremećaj na strukturu ove letelice koji ju je i doveo do pada.

RUŠE IH TERORISTI I OBARAJU GUSKE: Ovo su najčešći razlozi zbog kojih padaju avioni (VIDEO)

Iako su se u toku dana u medijima pojavile mnoge mogućnosti zbog kojeg je avion mogao da padne, ali nakon pronalaska crne kutije, sve oči su uprte upravo u tu pukotinu.

NA ISTOM MESTU SE VEĆ SRUŠIO AVION: Jezivo podudaranje s padom aviona u Francuskoj. I u njemu poginuli svi putnici!

Podsetimo, u utorak se avion srušio na francuske Alpe i u toj tragediji je život izgubilo 144 putnika i šest članova posade.

ISPOVEST CRNOGORSKOG FUDBALERA: Trebao sam da budem u avionu koji se srušio, još sam u šoku! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар Џунић

    26. mart 2015 | 00:31

    Мутљавина. Пукотина на стаклу - тек тако. Па је ли пукло стакло? То се морало чути на аудио снимку. Да ли је пад притиска у пилотској кабини забележен? Опет се скрива разлог пада авиона. Важније је да акције Ербаса остану стабилне, него да се открије права истина.

  • Glisa

    26. mart 2015 | 09:04

    Nikakve pukotine nije bilo na staklu,jedan od Pilota je izasao iz kabine a drugi se zakljucao iznutra,i kad je verovatno Kapetan avijona primetijo da avijon pada pokusao je da se vrati u kabinu,to mu nije uspelo,i desilo se ono sto se desilo.Zasto se onaj drugi Pilot zakljucao to niko jos nezna,bar tako kaze Strucnjak koji je cuo snimak iz Crne Kutije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA