BIZARNO: Traktor uleteo u piceriju u Prokuplju!

U brzini je zaboravio da ugasi traktor koji je, dok je vozač pokušavao da zaustavi priokolicu, nastavio da se kreće ulicom. U jednom trenutku je traktor uleteo u piceriju i razbio portal. Tek tad se zaustavio

  • 5

Vozač traktora je slučajno demolirao portal prokupačke picerije "Segafredo" kad je pokušao da otkači prikolicu, pa je traktor uleteo u piceriju.

Kako nam je potvrđeno u prokupačkoj policiji, vozač traktora je u vožnji primetio da se prikolica koja je bila priključena za traktor otkačila, pa je pokušao da je zaustavi.

U brzini je zaboravio da ugasi traktor koji je, dok je vozač pokušavao da zaustavi priokolicu, nastavio da se kreće ulicom.

U jednom trenutku je traktor uleteo u piceriju i razbio portal. Tad se zaustavio. Na sreću, u tom trenutku u piceriji su pored osoblja bila samo dva gosta i niko nije povređen.

Pričinjena je manja materijalna šteta, a vozač je lakše povređen. Protiv vozača traktora podneće se odgovarajuće prijave.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA