STIDEO SE ĆERKE, PA JE UBIO: Detalji o zločinu Crnogorca koji se kastrirao u zatvoru!

Ferid Kuč (49) je iz kupatila uzeo čelično dleto za bušenje otvora u betonu teško dva kilograma, prišao krevetu u kom je spavala njegova ćerka Amra (14) i počeo da je udara

  • 8

Zatvorenik Ferid Kuč (49) koji služi zatvorsku kaznu od 30 godina jer je 2006. godine ubio ćerku Amiru (14), pokušao je da u crnogorskom zatvoru "Spuž" odseče sebi polni organ, ali je spasen brzom intervencijom stražara i lekara.

CRNOGORAC ŽILETOM SEKAO SVOJ PENIS: Zbog toga je izbio haos u zatvoru!

Incident se dogodio kada je Kuč tražio da ga odvedu u toalet u kom se kratko zadržao, a kada je izašao za njim su na podu ostali tragovi krvi, prenose "Vijesti". Iako je tvrdio da nije povređen u zatvorskoj bolnici je ustanovljeno da je prerezao polni organ.

Lekari su mu ušili penis i sada je van životne opasnosti.

Inače, Kuč je 7. januara 2006. godine u jutarnjim časovima u svojoj kući u Podgorici, iz kupatila uzeo čelično dleto za bušenje otvora u betonu teško dva kilograma, prišao krevetu u kom je spavala njegova ćerka Amra i počeo da je udara. Nakon prvog udarca, dok se devojčica branila rukom, zadao joj je udarac u ruku, a zatim joj naneo još pet povreda u vrat, rame i grudi. Devojčica je preminula na licu mesta od težine povreda.

Na suđenju je izjavio da je počeo da sumnja da ćerka izlazi s mladićima, što nije odobravao jer je premlada i da bi neko mogao da je iskoristi "što bi bila bruka za njega i njegovu porodicu". Priznao je da je udario ćerku, a da je zatim pokušao samoubistvo.

(Telegraf.rs / Vijesti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    15. maj 2015 | 02:34

    taj lik je crnogorac kolko sam ja laponac

  • ralev

    15. maj 2015 | 02:07

    O Boze mili sta je ovo , rodjenom detetu, ma i psu da je uradio ovo. Sta je bre sa vama ljudi???

  • sad je kasno

    15. maj 2015 | 07:26

    Dete treba pravilno odgojiti i vaspitati,a ne tući dletom po glavi.Balkanski primitivizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA