ZAEV NEĆE BITI PREMIJER MAKEDONIJE: Poručio Gruevski pred 90.000 okupljenih na mitingu! (FOTO) (VIDEO)

- Ne samo što Zaev nikada neće biti premijer, nego neće biti ni gradonačelnik Strumice. Makedonija neće dozvoliti da bude premijer neko ko je hteo da joj slomi kičmu - poručio je Nikola Gruevski

  • 35

U Makedoniji se večeras održava masovni narodni skup u organizaciji vladajuće stranke VMRO-DPMNE i premijera Nikole Gruevskog.

MAKEDONIJA OPET NA NOGAMA: Nakon fijaska opozicije, večeras miting vladajuće stranke u Skoplju!

Prema našim informacijama sa terena, oko 90.000 građana je izašlo da podrži aktuelnu Vladu.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Impoznantne fotografije koje dolaze iz Skoplja pokazuju da Nikola Gruevski i dalje uživa ubedljivo poverenje kod makedonskog naroda.

- Ne samo što Zaev nikada neće biti premijer, nego neće biti ni gradonačelnik Strumice. Makedonija neće dozvoliti da bude premijer neko ko je hteo da joj slomi kičmu - poručio je Gruevski na skupu.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Otkako je juče opozicija doživela fijasko na protestu ispred Vlade gde je prisustvovalo oko 18.000 građana, Gruevski i VMRO-DPMNE su večeras pokazali zašto su vladajuća stranka.

Makedonski narod je više nego očigledno stao uz stranku koja je već devet godina na vlasti i koja nije izgubila podršku, nego je postala još jača i još stabilnija.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Na parlamentarnim izborima pre samo jednu godinu Gruevski i VMRO-DPMNE su pobedili sa 200.000 glasova razlike u odnosu na opozicionu stranku SDSM.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Telegraf.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    18. maj 2015 | 23:58

    prvo za razliku od onaj jucerasnji miting gde su bili albanskih zastava i simbola uck na mitimgu koja je organizoval opozicija , NA OVAJ MITING SU BILI SAMO MAKEDONSKE ,RUSKE I SRPSKE ZASTAVE I HRISCANSKI SIMBOLI KRSTOVE to vam dovoljno pokazuje koje su dve strane i ko je protiv koga , danas narod je izaso u odbrani vere i drzave dok su oni juce 20 000 placenika zajedno sa albancima i lgbt okupili se protiv makedonije

  • Dobar komsija

    18. maj 2015 | 23:37

    Zasto niste napisali da su ljudi na mitingu nosili pored makedonske i srpske zastave sto je za svaku pohvalu!

  • Kon

    18. maj 2015 | 22:48

    Bravo za Makedoniju i Maketonce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA