AMERIKU ŠOKIRALA NAPALJENA SANDRA: Oralno zadovoljila pijanog momka, pa mu UNIŠTILA ŽIVOT!

Momka iz Amerike je na fakultetu oralno zadovoljila cimerka njegove devojke. Mladić je bio "mrtav pijan", a njega je ta devojka nakon svega optužila za seksualno zlostavljanje

  • 5

Mladić iz Amerike kojeg je njegova školska drugarica oralno zadovoljila dok je u njenoj sobi ležao "mrtav pijan", a kojeg je potom optužila da ju je seksualno zlostavljao, tužio je Univerzitet Amherst u Masačusetsu pošto je on nakon svega ostao bez prava da u toj ustanovi nastavi školovanje.

ODUŠEVIĆE VAS: Evo zašto devojke vole da GUTAJU!

Ovaj slučaj dogodio se 2012. godine, a 2013. momka je komisija izbacila sa Univerziteta "iz disciplinskih razloga", pa i uprkos tome što članovi komisije nisu imali čvrste dokaze niti jasnu sliku ko je tu bio žrtva.

Na njegovu žalost, bila je dovoljna njena reč protiv njegove, a na fakultet nije vraćen čak ni kada je nabavio dokaze da je devojka, koja je u tužbi predstavljena pod pseudonimom Sandra Džons, lagala.

Ukratko, Sandra, koja je bila cimerka njegove devojke, mladića je u svojoj sobi oralno zadovoljila iako je on bio toliko pijan da nije imao pojma što se dešava.

Potom ga optužila za seksualno zlostavljanje, a ispred komisije je izjavila da ju je mladić fizički prisilio na oralni seks na koji je inicijalno pristala, ali od je u toku seksa poželela i da odustane od njega.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Komisija je tada bezrezervno stala na njenu stranu, a zatim je odbila da ponovo otvori slučaj iako je mladić u međuvremenu nabavio važne dokaze koji su mu išli u prilog.

Među dokazima su i SMS poruke u kojima je iste noći Sandra prijateljici priznala da je učinila nešto užasno glupo i da strahuje od reakcije svoje cimerke.

Mladić je zatim dobio i pisanu izjavu studenta u kojeg je Sandra bila zaljubljena i koji je potvrdio da je, u noći navodnog zlostavljanja, imao seks sa Sandrom.

Komisija je na sve te dokaze ostala nema, ali sada će o svemu odlučivati na sudu pošto su mladićevi advokati podneli tužbu protiv fakulteta od kojeg trae da ga primi nazad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor knjizevnosti

    12. jun 2015 | 14:12

    Ma to teba kao u Emiratima ukinuti im sva prava glasa cuti i ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA