OBLEPILI GRAD FOTOGRAFIJAMA NARKO-DILERA: Građani Lazarevca ponovo uzeli stvar u svoje ruke

Aktivisti neformalnog udruženja građana "Sveti Sava" iz Lazarevca nastavili su svoju akciju i ponovo oblepili čitav grad plakatima slikom Milije V. (33) kojeg su označili kao dilera heroinom

  • 20

Plakati sa slikom Milije V. iz Lazarevca, koga su aktivisti Udruženja "Sveti Sava" označili kao narko-dilera, osvanuli su pre nekoliko dana širom te opštine.

Aktivisti neformalnog udruženja građana "Sveti Sava" iz Lazarevca nastavili su svoju akciju i ponovo oblepili čitav grad plakatima slikom Milije V. (33) kojeg su označili kao dilera heroinom.

UDRUŽENJE SVETI SAVA TVRDI: Dileri pakovali drogu ispred Doma zdravlja!

Plakatima sa njegovim likom oblepljen je čitav grad, o svemu je obaveštena i policija. Ispod fotografije, aktivisti udruženja postavljaju pitanje nadležnim institucijama zašto Milija V. do danas nije uhapšen iako se on "neometano bavi preprodajom heroina punih 18 godina".

Uhapšen diler koji je heroin skrivao u dečijim cipelicama!

Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP

- Nećemo odustati sve dok ne bude uhapšen. Sav heroin koji se u poslednje vreme prodaje u Lazarevcu je njegov. Nedavno je uhapšeno nekoliko njegovih ortaka, zbog čega je prodaju preusmerio u druge gradove. Nakon što smo objavili nejgovo ime i fotografiju dobijali smo pretnje, ali ni to nas neće zaustaviti - poručuju iz Udruženja "Sveti Sava".

Uhapšen Đole Slinavi - glavni diler u Lazarevcu

Aktivisti ovog udruženja se neće zaustaviti na ovoj optužnici, već nameravaju da svoje delovanje prošire i na druge gradove u Srbiji, po kojima dileri narkotika slobodno šetaju.

(Telegraf.rs / Blic / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA