DŽIHADISTI VEZALI BEBU ZA BOMBU I RAZNELI JE: Kad čujete zašto su to uradili, RAZBESNEĆETE SE!

Ovo je samo deo zverstava koje sprovodi takozvana Islamska država na teritoriji Iraka i Sirije, koju su proglasili kalifatom

  • 27

Bolesni umovi džihadističke grupe Islamska država, vezali su jednu bebu, koja je pritom bila siroče, za minu i digli je u vazduh kao deo treninga u kampu terorista.

 

ŠTA ZAPRAVO PIŠE NA ZASTAVI ISIS-a: Krije skrivene simbole za koje i ne znate da postoje!

 

Veruje se da se ovaj sadistički čin desio u provinciji Salahudin, u severnom Iraku, delu koji drži ISIS i koja je proglašena delom kalifata.

 

- Mine koje su postavljene su deo obuke džihadista da bi mogli da nauče kako funkcioniše mehanizam postavljenih zamki - rekao je Sadik al-Huseini, šef odbora za bezbednost u pokrajini Dijala.

 

On tvrdi da je otac bebe uhapšen i ubrzo pogubljen zbog ubistva nekoliko militanata ISIS-a. Za sada nemaju informacije o bebinoj majci.

 

Foto: Tanjug / AP

Foto: Tanjug / AP

 

Kao kazna za napad detetovog oca na džihadiste, beba je odvedena u kamp za obuku i bila deo užasavajuće demonstracije o sklapanju nagaznih mina.

 

Ovo nije prvi put da je ova teroristička grupa koristila decu kao deo svoje ratne strategije.

 

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    14. jul 2015 | 15:19

    Ovi nemaju veze sa Islamom ubijaju i pripadnike svoje vere u Siriji Iraku i sirom sveta ovo je cisto zlo u ljudskom obliku .

  • Alisa u zemlji budala

    14. jul 2015 | 14:39

    Ovo nisu muslimani!oni su Sekta bolesna i nista Vise!!!!!jadna beba!

  • Jeretik

    14. jul 2015 | 14:11

    Taman pomislim da je u pitanju monstruozna NATO propaganda kakva je vodjena protiv srba ,a onda se setim hrvata i ustasa,sve je moguce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA